BANNER

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημά μας δεν είναι οι νόμοι. Αλίμονο. Υπάρχει τέτοια πολυνομία που χάνει κανείς τον μπούσουλα. Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι η εφαρμογή των νόμων. Εάν υπήρχε η βούληση να εφαρμοστούν τότε τα πράγματα ίσως να ήταν πολύ καλύτερα.
Δυστυχώς σήμερα έχει χαθεί η κοινή λογική. Η λογική που έχει ένας κάτοικος ενός ερημικού ορεινού χωριού που εάν τον ρωτήσεις π.χ. για το εάν επιτρέπεται να καίγονται τα πανεπιστήμια με τη δικαιολογία του πανεπιστημιακού ασύλου θα σου πει με απλότητα ότι πρέπει να μπει η αστυνομία στο πανεπιστήμιο και να τους σταματήσει. Εάν προσπαθήσεις να του εξηγήσεις γιατί δεν επεμβαίνουν οι αστυνομικές δυνάμεις τότε μάλλον θα τον μπερδέψεις. Αυτό είναι ένα μόνο παράδειγμα. Υπάρχουν πολλά άλλα.
Το μπάχαλο της χώρας μας βολεύει και εξυπηρετεί, όπως καταλαβαίνω εγώ, πολλούς, πάρα πολλούς και για αυτό δεν το αλλάζει κανείς από τους πολιτικούς μας. Γιατί οι πολιτικοί είναι μία τέταρτη διαφορετική κατηγορία από αυτές που αναφέρονται στο άρθρο και δυστυχώς είναι υπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση. (β)