BANNER

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Η ....Αστυνομική "βία"

Τελικά όλοι οι δημοσιογράφοι χτές και σήμερα εκφράζουν μετά βδελυγμίας τον αποτροπιασμό τους για τις συνθήκες που κρατήθηκε ο Χιλιανός "φίλος" μας Λαθρομετανάστης στο εν λόγω Α.Τ και όλοι ανεξαιρέτως ονομάζουν ψυχοπαθείς δολοφόνους και βασανιστές τους αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στον ξυλοδαρμό του. Εντάξει, τον χτύπησαν και πρέπει να τιμωρηθούν. Είναι όμως βασανιστές? Πρέπει να παραπεμφθούν για βασανισμό επειδή χτύπησαν έναν εγκληματία κατ' επάγγελμα, ο οποίος προσπάθησε να δραπετεύσει από το τμήμα που εκρατείτο, χτύπησε αστυνομικούς και δεν μπορούσαν να τον συγκρατήσουν με τίποτα;Δηλαδή τί έπρεπενα κάνουν; Ασφαλώς έπρεπε να τον χτυπήσουν λιγότερο, αλλά μπορείς σε τέτοιες στιγμές έντασης να κάνεις πάντα το σωστό;Πρέπει να παραπεμφθούν για κακούργημα; Και αν ναι, έχετε από τώρα βγάλει και απόφαση για την ενοχή τους; Ξέρετε οτι έπραξαν πράγματι το κακούργημα, για το οποίο παρεπέμφθησαν; Δηλαδή τον συνέλαβαν για να τον βασανίσουν; Aκούστηκε η άποψη των αστυνομικών πουθενά; Δεχόμαστε οτι όλα έγιναν όπως τα περγράφει ο κ. Ραγούσης με το Χιλιανό; Αφήστε να αποφανθεί η δικαιοσύνη και μετά μπορείτε να τους καταξεσκίσετε. Κανείς δεν συμφωνεί με τους βασανισμούς.
Εξαντλείτε την αυστηρότητά σας στους αστυνομικούς και όχι στους άλλους, τους φίλους μας τους εγκληματίες. Είπε κανείς τί έκανε ο λαθρομετανάστης και γιατί συνελήφθη; Είπε κανείς τί κάνουν όλοι οι χιλιάδες όμοιοί του στη χώρα μας καθημερινά ; Δεν βασανίζουν εμάς καθημερινά όλοι αυτοί; Δεν μας έχουν υποβάλει σε καθημερινά βασανιστήρια να τους ανεχόμαστε στις γειτονιές, στα σπίτια, στις πολυκατοικίες, στα μέσα μαζικής μεταφοράς; Δεν μας ληστεύουν και δεν μας σκοτώνουν σε κάθε ευκαιρία που βρίσκουν; Δεν μας έχουν κατακλέψει ; Πόσοι είναι οι Έλληνες θύματα αυτών των Λαθρομεταναστών ; Υπουργέ ξύπνα επιτέλους και σεβάσου τη χώρα σου και την πατρίδα μας. Ξύπνα ρε Ελληνικέ λαέ και φτύσε τους κατάμουτρα. Η αστυνομία μόνο μας προστατεύει και την αστυνομία ζητάμε , όταν μας επιτίθενται από κάθε μεριά ακόμα και μέσα στα σπίτια μας ρε. Ποιός αστυνομικός θα κάνει την δουλειά του , όταν ξέρει με σιγουριά εκ των προτέρων οτι μπορεί να βρεθεί κατηγορούμενος και πάντως σίγουρα ακάλυπτος απο την πολιτική ηγεσία;
Ναι, να τιμωρηθούν οι αστυνομικοί για την υπερβολή που έκαναν και προκάλεσαν σωματικές βλάβες ίσως παραπάνω από το δέον. ΓΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ο Υπουργός Εσωτερικών (ή όπως άλλως βλακωδώς έχει τιτλοφορηθεί) και οι όμοιοί του λαθρομετανάστες εγκληματίες, που μας έχουν κατακλέψει, κατασκοτώσει, καταληστέψει και καταεξευτελίσει καθώς και όλοι οι προδότες αργυρώνητοι δημοσιογραφίσκοι και λοιπά ρετάλια της ψευτοκουλτούρας του προοδευτισμού του πασοκ και αριστεράς. Ο Έλληνας χειάζεται προστασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: