BANNER

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΘΡΑΣΟΣ!!!! ΑΥΤΟΙ..... ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!!

«Εκείνος που χρωστά εξηγήσεις είναι ο κ. Βγενόπουλος»

Ο υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Νίκος Σηφουνάκης, από το βήμα της Βουλής έκανε σήμερα Πέμπτη (29 Απριλίου 2010) την παρακάτω τοποθέτηση αναφορικά με τις παρεμβάσεις και τις αιτιάσεις του κ. Βγενόπουλου για την υπόθεση του δάσους της Σάμου σε τηλεοπτικές εκπομπές ....

«Η πολιτική παρέμβαση του κ. Βγενόπουλου, ως τοποθέτηση ενός ενεργού κατά τη δήλωσή του πολίτη, που θεωρεί ότι ο μη ασχολούμενος με τα κοινά είναι αχρείος, προφανώς είναι δικαίωμά του, αλλά υποχρέωσή του είναι να τηρεί τους ηθικούς και νομικούς κανόνες της Δημοκρατίας μας» .

«Δικαίωμα όμως και υποχρέωση δική μου είναι να προστατεύσω την αξιοπρέπεια και την πολιτική μου υπόσταση, την οποία δεν επιτρέπω σε κανένα να εξαχρειώνει και να διασύρει με τον τρόπο που το έκανε ο κ. Βγενόπουλος αποσιωπώντας σκοπίμως τη γνωστή σε αυτόν αλήθεια για το θέμα της δωρεάς από την εταιρία του προς τον Δήμο Πυθαγόρειου Σάμου, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του έτους 2000. Ο κ. Βγενόπουλος την εμφάνισε ως δωρεά σε εμένα ή στο Υπουργείο Αιγαίου, του οποίου είχα την τιμή να προΐσταμαι τότε, για να ερωτήσει, δια της συνεντεύξεώς του ‘πού πήγε το δάσος’ ‘πού πήγαν τα λεφτά’ και να αναφερθεί προσωπικά σε εμένα, ότι ‘κάτι του χρωστάω’ ».

«Ο κ. Βγενόπουλος δεν ενεχείρησε ποτέ στο τ. υπουργείο Αιγαίου και σε εμένα 50 εκ. δραχμές (146.000 ευρώ). Ο κ. Βγενόπουλος γνωρίζει ότι τα χρήματα κατατέθηκαν από την εταιρία του στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, με αποκλειστικό αποδέκτη το Δήμο Πυθαγόρειου Σάμου ο οποίος και τα διαχειρίστηκε αρμοδίως» .

«Εκείνος που χρωστάει εξηγήσεις στην ελληνική κοινωνία είναι ο κ. Βγενόπουλος, που για πολλοστή φορά προσπαθεί να διαστρεβλώσει την αλήθεια, όπως επιχειρεί να το πράξει και με άλλες υποθέσεις συμφερόντων του, εξαπολύοντας κατά βούληση σχεδιασμένες με όλες τις επικοινωνιακές τεχνικές επιθέσεις κατά πάντων. Ο κ. Βγενόπουλος που αρέσκεται σε ιστορικές αναφορές γνωρίζει ότι η συκοφαντία είναι εύκολη μεν υπόθεση, αλλά ατιμωτική πράξη, τόσο ιστορικά όσο και κατά το νόμο και δεν αγνοεί βεβαίως ότι ακολουθεί η λογοδοσία του συκοφάντη στη κοινωνία και τη δικαιοσύνη» .

«Οφείλει επίσης να γνωρίζει, παρά τις όποιες ενστάσεις του ως προς την προσωπική μου ικανότητα και ποιότητα ως πολιτικού, ότι ‘μουσειακού είδους’ δεν είναι οι Πολιτικοί που δρουν και ενεργούν δοκιμασμένοι μέσα στην κοινωνία επί τρεις σχεδόν δεκαετίες......... Έχω ήδη δώσει εντολή να ασκηθούν σε βάρος του ένδικα μέσα που παρέχει ο νόμος για την προστασία του προσώπου και της τιμής μου» ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΧΡΕΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!!! ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ... ΚΑΝΕΙ Ο ΣΙΦΟΥΝΑΚΗΣ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙ ΗΘΙΚΗΣ , ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ....ΔΩΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΑΝ ΕΧΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.....Ο ΒΓΙΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗ ΔΩΡΕΑ , ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ( ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ). ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΔΗ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΩΣ ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΤΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: