BANNER

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ...ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ, ΦΙΛΟΕΥΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ.

Los Angeles Times: «Στην Ελλάδα ανθεί ο αντισημιτισμός»

από : www.eglimatikotita.blogspot.com

Η αμερικανική εφημερίδα Los Angeles Times σε άρθρο της αναφέρει πως στη χώρα μας κυριαρχεί ο αντισημιτισμός και προβλέπει πως με την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας το συγκεκριμένο αίσθημα αναμένεται να διογκωθεί.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, εβραϊκά κοιμητήρια, το εβραϊκό μουσείο αλλά και το μνημείο του Ολοκαυτώματος έχουν ήδη βεβηλωθεί, από νεοναζιστικούς κύκλους όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, που δρουν στη χώρα μας και έλαβαν ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.
«Παρά το γεγονός πως ο αντισημιτισμός θεωρείται πια μια ξεπερασμένη ιδεολογία και έχει πτωτικές τάσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη, η Ελλάδα παραμένει από τις λίγες Ευρωπαϊκές χώρες που συνεχίζουν να τον συντηρούν».

«Ο David Saltiel, πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Ισραηλινών στην Ελλάδα και εκπρόσωπος περίπου των 6.000 μελών δηλώνει πως υπάρχουν σοβαρές ανησυχίες πως η χρηματοπιστωτική κρίση στην Ελλάδα θα διογκώσει και άλλο το αντισημιτικό αίσθημα».
«Στην Ελλάδα έχουν ήδη παρθεί αρκετά σκληρά μέτρα με συνέπεια η ανεργία να αυξάνεται, αλλά και η οργή των πολιτών, οι οποίοι έχουν αρχίσει να καταφέρονται κατά των μειονοτικών ομάδων και των μεταναστών».
«Παρότι έφτασε στην Ελλάδα αντιπροσωπεία του αμερικανοεβραϊκού λόμπι με σκοπό τη συνεργασία, κορυφαίοι πολιτικοί, μέχρι και του Προέδρου της χώρας εκφράστηκαν με επιφυλάξεις».
«Παράλληλα, ο διάσημος συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, εκφράστηκε δημόσια μέσω τηλεοπτικής συνέντευξης του, πως ο ίδιος διακατέχεται από αντισημιτικό αίσθημα, πως η Ελλάδα βρίσκεται σε κίνδυνο και πως το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα καθορίζει τις τύχες με την Ελλάδα να είναι το θύμα».
«Κάτι τέτοιο δεν είναι καινούργιο, δήλωσε ο ακτιβιστής σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα, Παναγιώτης Δημητράς,( από τα καλύτερα παιδιά !!!!)  αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο τέτοια φοβικά σύνδρομα να διογκωθούν λόγω της οικονομικής κρίσης».
«Πρόσφατα, ο 70χρονος Κωνσταντίνος Πλεύρης, γνωστός αντισημιτιστής και άνθρωπος που αρνείται το Ολοκαύτωμα, αθωώθηκε τελικά από το Ελληνικό Δικαστήριο όσον αφορά το βιβλίο του «Οι Εβραίοι» το οποίο και είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις».
«Ο ακτιβιστής σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα, Παναγιώτης Δημητράς και η επικεφαλής της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας, Άννα Στάη,  ( τα όργανα δηλαδή της νέας τάξης, της προδοσίας της χώρας και τα βδελύγματα των ΜΚΟ της Ελλάδας ) επισημαίνουν πως το αντιεβραϊκό αίσθημα στην Ελλάδα είναι πολύ ισχυρό και πως η μοναδική ελπίδα να καταπολεμηθεί είναι μέσω εξωτερικών πιέσεων».

ΣΧΟΛΙΟ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , ΑΣ ΜΑΣ ΠΙΕΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! Ως ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ...ΠΡΟΟΔΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: