BANNER

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ.....





    Στη σημερινή πραγματικότητα που ζούμε, είναι ξεκάθαρο οτι κάθε μέρα μας απασχολεί, τί θα γίνει την επομένη με τις συγκοινωνίες στην Αθήνα. Η είδηση δεν είναι βέβαια το γεγονός της απεργίας ή της αποχής ή της στάσης ή της Γεν. Συνέλευσης και κάθε άλλης δικαιολογίας για την τάχα "επανάσταση" κατά του μνημονίου από τους εργατοπατέρες. Η είδηση είναι τό πότε εργάζονται κανονικά. Αποτελεί είδηση και παράδοξο, ως μή κανονικό, τον τελευταίο καιρό, το να εργάζονται κανονικά κάποια μέρα οι επαναστάτες. Εκεί φτάσαμε. Να αγωνίζονται "για το καλό της χώρας " οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τον ΗΣΑΠ καθώς και οι "Δεν πληρώνω τα διόδια γιατί είμαι ΠΑΜΕ" .
     Προσέξτε όμως, παρόλο που δεν μπορείτε να συνηθίσετε να εργάζεστε καθημερινά επί 8ώρου χωρίς να αμοίβεστε με μισθό Αρχιστράτηγου, διότι η Τρόικα δεν ανέχεται πλέον προβληματικές επιχειρήσεις του δημοσίου με χρέη και δυσλειτουργία. Θα καταντήσετε μη βιώσιμες τις εταιρείες που εργάζεστε και τότε θα μας υποδειχθεί (με την έννοια επιβληθεί) η ιδιωτικοποίηση και εξυγείανση των προβληματικών ΝΠΔΔ. Ο λαός δεν θα πληρώσει για εσάς τίποτα άλλο. Αν δεν δουλέψετε επιτέλους και αν δεν βγείτε να κάνετε έλεγχο εισιτηρίων δεν θα επιβιώσετε για πολύ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΙΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ. ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΤΩΡΑ, ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ.

(Σε κάποιους που θα σχολιάσουν με υβριστικές εκφράσεις επινοήσεως συριζαίων κομματόσκυλων και αναρχικών ρεμαλιών, δηλώνω οτι δεν είμαι βολεμένος πασοκατζής, δεν έχω συγγενική σχέση με τον γιωργάκη ή με άλλο κυβερνητικό στέλεχος και δεν επιδιώκω να διοριστώ στο δημόσιο για να ξεκουραστώ. Όποιος θέλει να επαναστατήσει το κάνει ψηφίζοντας με λογική και με αίσθημα ευθύνης για τον τόπο του, όχι σαν αυτούς τους υπαλλήλους που ψηφίζουν όλοι μια ζωή πασόκ επειδή τους διόρισε και τώρα απεργούν και τάχα αγωνίζονται.Για την τσέπη τουσ αγωνίζονται.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: