BANNER

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

       Σήμερα όλοι περάσαμε ένα γολγοθά, όσον αφορά τις μετακινήσεις μας στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και γενικότερα στα προάστια, διότι όλα τα ΜΜΜ δεν δούλευαν λόγω  αποχής, στάσης εργασίας, απεργίας ή όπως αλιώς θέλει κανείς να ονομάσει την ξεδιάντροπη, ανεύθυνη στάση αυτών των ανεκδιήγητων βολεμένων τεμπέληδων, που ρήμαξαν και ρημάζουν καθημερινά τη χώρα, και δεν σταματούν μέχρι να μας οδηγήσουν στον πάτο από όλες τισ απόψεις.
      Τα ΜΜΜ σήμερα εξανάγκασαν όλο τον κόσμο να ταλαιπωρηθεί αφάνταστα μέσα σε μία πόλη που έβραζε από τη ζέστη, το νέφος, το μποτιλιάρισμα. Κανείς δεν μπορούσε να μετακινηθεί προς και από την εργασία του παρά μονο με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο με συνέπεια να έχει αποκλειστεί κυριολεκτικά όλος ο κόσμος στους δρόμους και να μην μπορούν να κινηθούν και τα ελάχιστα λεοφορεία που εργάζονταν μέχρι τις 10.30'-11.00.
       Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με τις νέες ρυθμίσεις για το ασφαλιστικό αλλά είναι απαραίτητες. Κανείς δεν θέλει να λαμβάνονται μέτρα που χειροτερεύουν την οικονομική κατάσταση ενός νοικοκυριου αλλά έτσι πρέπει να γίνει. ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΙ δεν είναι  μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι όμως. (παρόλο που αυτοί είναι το 50%!!! των Ελλήνων εργαζομένων σχεδόν).
        Γιατί, γαμώ το στανιό μου, απεργούν μονίμως οι δημόσιοι υπάλληλοι;. Γιατί δεν τους μαζεύει κάποιος επιτέλους; Γιατί κάποιος δεν τους βάζει στη θέση τους; Γιατί αυτός ο συρφετός πάντα ταλαιπωρεί τους υπόλοιπος πολίτες αυτής της χώρας; Οι άλλοι είναι βλάκες ή δεν θίγονται ; Ο επιχειρηματίας που κλείνει γιατί δεν μπορεί να απεργήσει; Αυτός που παράγει κάτι επιτέλους, που πληρώνει το κράτος 23% φπα. Αυτος που διακινδυνεύει τα κεφάλαιά του. Αυτός που εργάζεται εν τέλει και πληρώνει υπαλλήλους και χρεώνεται καθημερινά και του "σκάνε" επιταγές !
     Γιατί αυτοί δεν εργάζονται, όσο και να θέλουν να μας πείσουν για το αντίθετο, αλλά και όσοι εργάζονται απο αυτούς, δεν ξέρω γιατί πιστεύουν οτι έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους άλλους.
        Πώς διορίστηκαν και με ποιά προσόντα; Με μόνο προσόν το πολιτικό μέσο. Άσχετοι με οτιδήποτε, ξεκάρφωτοι πηραν μια θέση και ΆΡΑΞΑΝ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑΝ!!!!   Από πού και έως πού έχουν δικαιώματα παραπάνω από όλους τους άλλους; Δεν ισχύουν οι νόμοι για αυτούς; Στο μετρό έφυγαν οι συμβασιούχοι. Γιατί αυτό είναι παράλογο; Τι σημαίνει συμβασιούχος; Δεν σημαίνει οτι θα απολυθείς, κατά τη κρίση του εργοδότη, όταν λήξει η χρονική διάρκεια της συμβάσεώς σου; Απεργία για το λόγο αυτό είναι νόμιμη ; ; Ρωτάω! Απεργία μίας εβδομάδας!!!!!!!!!Κανείς δεν επεμβαίνει για να κριθεί, αν μια απεργία είναι παράνομη και καταχρηστική στη χώρα μας; Μας έφαγε η δημοκρατία των πασόκων και των πρασινοφρουρών.Όλοι βολεμένοι σε βάρος των υπολοίπων.
     Μπορεί ο καθένας να απεργεί και να δημιουργεί αυτό το πανδαιμόνιο σε όλους τους συνανθρώπους του για όποιο λόγο γουστάρει; Μπορούν οι συνδικαλιστές, αυτοί οι επαγγελματίες τεμπέληδες, τα κοματόσκυλα,  να κάνουν ότι γουστάρουν; Ποιά είναι τα κεκτημένα και ποδοπατημένα διακιώματα ενός συμβασιούχου ορισμένου χρόνου; Που είναι η παρανομία;
           Αν υπήρχε εισαγγελέας στην Ελλάδα σήμερα θα έπρεπε να μαζευτούν όλοι αυτοί και να υποχρεωθούν να δουλέψουν. Ποιός θα τα μαζέψει τα ρετάλια να πάνε επιτέλους για δουλειά; Η χώρα περνάει δύσκολα και αυτοί κοιτάνε την τσέπη τους. Λες και είχαν τα προσόντα για να εισπράττουν, έστω και τον μειωμένο τους μισθό. Έχουν διοριστεί με κριτήρια αξιοκρατικά και έχουν τα μούτρα να απαιτούν κιόλας. Πόσες ώρες δουλεύουν στο οκτάωρό τους; Τί δουλειά κάνουν;
          Ο κόσμος σας σιχάθηκε, δεν έχετε ελπίδα και σας λυπάμαι γιατί θα δουλέψετε σιγά σιγά αναγκαστικά  και θα αμοίβεστε σύμφωνα με τη δουλειά που προσφέρετε, και για εσάς αυτό είναι τιμωρία. Ακόμα και οι μειωμένοι μισθοί που παίρνετε δεν σας αξίζουν.Θα πληρωνεστε ανάλογα με τί προσφέρετε και θα παίρνετε σύνταξη όταν παίρνουν και οι άλλοι ευρωπαίοι πολίτες. Δεν θα δουλεύει ο κάθε ελεύθερος επαγγελματίας για να σας θρέφει εσάς με σύνταξη από τα 50 και να κάνετε και δεύτερη δουλειά. Τέλος . Έχετε μάθει σε άλλο τρόπο ζωής από αυτόν που αρμόζει σε δημόσιο υπάλληλο και γιαυτό φταίει το ΠΑΣΟΚ που σας είχε για χανουμάκια μια ζωή ολόκληρη, η στρατιά του πασόκ είσαστε,  αλλά αυτό δεν το μασάνε οι ευρωπαίοι και θα σας στρώσουν για τα καλά. Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΡΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ.  Ειστε για λύπηση, για κλάματα.
      
        
         
      
    
    

Δεν υπάρχουν σχόλια: