BANNER

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Παράνομη η απεργία των εργαζομένων στο Μετρό

Κανονικά κυκλοφορούν από το βράδυ της Παρασκευής οι συρμοί του Μετρό, καθώς με δικαστική απόφαση, έπειτα από προσφυγή της Διοίκησης της εταιρείας ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, η απεργία των εργαζομένων κρίθηκε παράνομη και καταχρηστική.

Παράνομη η απεργία των εργαζομένων στο Μετρό
ant1online
Παράνομη και καταχρηστική έκρινε το δικαστήριο την απεργία των εργαζομένων στο Μετρό, μετά την προσφυγή της Διοίκησης της Αττικό Μετρό κατά των κινητοποιήσεων των εργαζομένων. Μετά την δικαστική απόφαση, οι συρμοί του Μετρό άρχισαν να κινούνται κανονικά από την Παρασκευή το βράδυ.
Νωρίτερα, τα ΔΣ των Σωματείων των εργαζομένων στο Μετρό είχαν αποφασίσει να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους με νέα 24ωρη απεργία την προσεχή Δευτέρα.
Οι εργαζόμενοι στο Μετρό αντιδρούν στην απόφαση της εταιρίας να μην ανανεώσει τις συμβάσεις 286 εργαζομένων, οι οποίοι, σύμφωνα με τον Ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης προσελήφθησαν παράνομα, στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου…………
και γράφουν κάποιοι σήμερα στο τροκτικό, και σε 2 ξεχωριστές αναρτήσεις  μάλιστα……..



“ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ
Ειναι αλήθεια απο αύριο κανονικά το Μετρό δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα,  αφού αποφάσισαν να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις.(χαχαχαχαχαχα) Ξέρουμε απίστευτο φαίνεται αλλά έτσι ειναι, αύριο λοιπόν κανονικά Μετρό”.
..............................................................
"Κανονικά θα λειτουργήσει το Μετρό αύριο καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτό αποφάσισαν να αναστείλουν τις προαναγγελθείσες κινητοποιήσεις τους με... 

αίτημα την ανανέωση των συμβάσεων 250 συναδέλφων τους."





ΜΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ;; ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ, ΑΣ ΣΥΝΝΕΧΙΖΑΤΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΙΟ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: