BANNER

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (Ή ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ;;)

Υπέρ των γάμων ανάμεσα σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια αλλά και του Gay Parade τάχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σε συνέντευξή του σε ομοφυλοφιλικό περιοδικό της συμπρωτεύουσας. Η δήλωσή του προκάλεσε την αντίδραση του Παναγιώτη Ψωμιάδη και του μητροπολίτη Άνθιμου.

Ο κ. Ψωμιάδης από την πλευρά του δήλωσε ότι «η ισοπέδωση των πάντων, μόνο σε αδιέξοδα οδηγεί. Όλοι έχουμε φίλους γκέι, αλλά εγώ γκέι πολιτική δεν κάνω. Η ομοφυλοφιλία είναι ένα ανθρώπινο κοινωνικό φαινόμενο. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κανέναν, όπως εμείς μένουμε πιστοί στις παραδόσεις μας και την Ορθοδοξία».

Ο περιφερειάρχης  δεν δίστασε μάλιστα να υπογραμμίσει ότι οι οποιεσδήποτε παρελάσεις ομοφυλοφίλων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, θα προκαλέσουν την αντίδραση των πολιτών και θα βρουν αντίθετο τον ίδιο.

Σε ηπιότερα μήκη κύματος κινήθηκε η απάντηση του μητροπολίτη Άνθιμου, ο οποίος αρκέστηκε να σχολιάσει τη συνέντευξη, λέγοντας ότι «οι απόψεις της Εκκλησίας είναι γνωστές εδώ και χρόνια. Τυχόν νεότερες εναλλακτικές απόψεις, είναι θέμα της ελληνικής πολιτείας το πώς θα τις χειριστεί».

Στη συνέντευξη στο περιοδικό «Screw» ο κ. Μπουτάρης υπογραμμίζει ότι έχει θέσει σαν στόχο τη συνεργασία με δημάρχους και από άλλες πόλεις, για την αλλαγή του Οικογενειακού Δικαίου.

«Πρέπει να ευθυγραμμιστούμε με το Δίκαιο των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών. Αν θέλουμε να λεγόμαστε και εμείς σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.

Παράλληλα, όσον αφορά την υιοθέτηση παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, ο κ. Μπουτάρης είπε «στην Αμερική επιτρέπονται, που είναι πιο συντηρητική χώρα από τη δική μας».

Τέλος, στη συνέντευξη ο κ. Μπουτάρης είπε ότι έχει γκέι φίλους και θα υποστηρίξει τα δικαιώματά τους ή πρωτοβουλίες σχετικών οργανώσεων, ενώ τόνισε ότι «αν οι παρελάσεις ομοφυλόφιλων γίνονται σε Λονδίνο, Βερολίνο, θα γίνουν και στη χώρα μας» .

Σχόλιο: Χαίρομαι για 'σας  μαλάκες Θεσσαλονικείς.  Βγαλατε Δήμαρχο με τις ψήφους των πακιστανών ηλίθιοι. Κάνετε τώρα και τη γιορτή των γκέι στην πόλη σας με δόξα και τιμή, βλάκες.
www.cosmo.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΩ,ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΩΣ ΥΠΕΒΟΛΙΚΩΣ????ΛΕΩ

Ανώνυμος είπε...

eisai k poly andras re megale

Ανώνυμος είπε...

POLY KOLHMENOS EISAI PE PAIDAKI MOY....KANE K LIGO SEX OPOS GOUSTAREIS K MHN ZORIZESE TOSO POLY...OUTE K MENA MARESOYN OI TRELES ALLA TIS PROTIMO APO TON ZORO KTL PSOMIADH K SIA....POU PHRE K THN GYNAIKA TOU KOLHTOY TOY AFOY THN XORHSE...EINAI K ALLODAPH....O ELLHNARAS

Ανώνυμος είπε...

AMMAN PE FILE....PES KAI KATI GIA TON KOSTAKH....TON ALOGOSKOUFH...TON KARATZAFERH.....POS TA EKANE TA 35 SPITIA TOY???APO TO GRAFEIO MONTELON???K O AXILEAS O KARAMANLHS ME TA TOSA DIS???TA EIXE K STO XOPIO TOU???

exo-frenon είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.....ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΛΑΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ. ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΚΕΥ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΕΥ ΕΊΝΑΙ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΤΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΚΥΡΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.