BANNER

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΙΑ.ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ.

Καλά να μην μπορεί να κυκλοφορήσει στο Λονδίνο, αλλά ούτε και στα βόρεια προάστια; Ο λόγος για τον Γ. Αλογοσκούφη, ο οποίος είχε τη φαεινή ιδέα να εμφανιστεί, πριν από 15 ημέρες, σε (λαϊκή) ταβέρνα στην Κηφισιά. Πήγε για φαγητό, αλλά οι.... θαμώνες της ταβέρνας, μόλις τον είδαν μπροστά τους, λίγο έλειψε να τον φάνε ζωντανό! Εκτυλίχθηκαν, όπως μαθαίνουμε, σκηνές... αγρίου κάλλους - και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν μόνο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και των... σωματοφυλάκων! ΕΘΝΟΣ ............................................................................................................................................ Πριν λίγες ημέρες ο άλλοτε ο ισχυρότερος πολιτικός του τόπου γευμάτιζε σε ένα από τα εστιατόρια που προτιμά, το «17» της οδού Αμερικής, όπου υποθέτω ότι θα είχε παραγγείλει την αγαπημένη του τσιπούρα. Μία κυρία, που καθόταν με τη συντροφιά της μακριά από... το τραπέζι του, όταν τον είδε, σηκώθηκε από τη θέση της, τον πλησίασε σε απόσταση ενός μέτρου και του είπε δυνατά, ώστε να ακουστεί και από τους άλλους θαμώνες: «Φτου σου! Μόνο να τρως ξέρεις!» Επειτα, επέστρεψε στο τραπέζι της ξαλαφρωμένη. Εκείνος δεν την κοίταξε καθόλου. Εγινε κατακόκκινος στο πρόσωπο και ύστερα από δύο λεπτά έφυγε. Αφού, φυσικά, είχε πληρώσει... Είναι φανερό ότι το δημοσίευμα της "Καθημερινής" φωτογραφίζει τον Κώστα Καραμανλή. .............................................................................................................................................

Σε τουαλέτα κρύφτηκε ο Κακλαμάνης για να γλιτώσει από την οργή του κόσμου

Ο κύριος Κακλαμάνης είχε την ατυχία να συναντηθεί με ομάδα δεκάδων πολιτών, οι οποίοι βλέποντάς τον άρχισαν να του φωνάζουν και να του διαμαρτύρονται, αποκαλώντας "βρυκόλακες" τους πολιτικούς της χώρας.

Ο κύριος Κακλαμάνης, καταλαβαίνοντας πως είχε να αντιμετωπίσει οργισμένους πολίτες, έτρεξε να κρυφτεί σε ανοιχτή καφετέρια όπου και βρήκε καταφύγιο στην τουαλέτα του καταστήματος, ενώ το ορισμένο πλήθος φώναζε "φέρτε πίσω τα κλεμένα", "λαμόγια", "προδότες" και άλλα σχετικά... Ο κύριος Κακλαμλανης, κλειδωμένος στην τουαλέτα έγινε περίγελως των θαμώνων, που του φώναζαν να βγει γιατί "έχει και άλλος σειρά"... .................................................................................................................................................. ΕΝΤΟΝΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ. ............................................................................................................................................................ "ΝΕΟ ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ" Ο Γιώργος Αλογοσκούφης μόλις εμφανίσθηκε στον "Τηλέμαχο" της Κηφισιάς, μαζί με φιλική συντροφιά, δύο θαμώνες τού επιτέθηκαν φραστικά. Ήταν... τόσο επίμονοι και επιθετικοί, ώστε δεν το διακινδύνευσε. Έκανε αμέσως μεταβολή και μαζί με την παρέα του έφυγαν. Τουλάχιστον στο σπίτι θα είχαν τίποτε κονσέρβες τόνου στο ντουλάπι και καμιά σαλάτα στο ψυγείο...». ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕ !! ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΙΑ. ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: