BANNER

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ) ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ

Σήμερα ο υπουργός ΠΡΟΠΟ κ. Χρυσοχοϊδης έλεγε με στόμφο ότι οι δράστες με τις μολότωφ,που δολοφόνησαν εν ψυχρώ τρείς συμπολίτες μας θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.
Τι άλλαξε άραγε στη στάση του υπουργείου έναντι των κατόχων βομβών μολότωφ τον περασμένο Δεκέμβρη όταν ο υφυπουργός ΠΡΟΠΟ κ. Βούγιας έδινε εντολή να μη συλληφθουν 200 απο δαύτους που είχαν εγκλωβιστεί σε κτίριο της Θεσσαλονίκης;
Μήπως επειδή ανάμεσά τους ήταν και τα τρία παιδιά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ.Κουράκη ή γιατί όπως είχε πει ο υφυπουργός "προστασίας" του πολίτη , είχαν αφήσει τον "οπλισμό" τους και όντας πλέον "ακίνδυνοι" προτίμησε να διατάξει την μή σύλληψη τους προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω επεισόδια;
Δεν πέρασαν παρά λίγοι μήνες και κάποιοι σαν και δαύτους σκότωσαν τρεις συνανθρώπους μας βάζοντας με μολότωφ φωτιά στην τράπεζα που δούλευαν.
Να γιατί λέμε ότι αυτοί οι αληταράδες δεν είναι ούτε αντιεξουσιαστές ούτε επαναστάτες ,αλλά εντεταλμένα όργανα εξυπηρέτησης προβοκατόρικων δράσεων και εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.
Ο κ. Χρυσοχοϊδης δήλωνε στα κανάλια ότι "σήμερα είναι μια μαύρη μέρα για τη δημοκρατία" και εμείς που δεν διαθέτουμε ούτε τις γνώσεις ούτε τις ...ικανότητές του αναρωτιώμαστε: " Στις 6 Δεκεμβρίου του 2009 όταν ο υφυπουργός του μόνο που δεν διέταξε τους αστυνομικούς να αποδώσουν και τιμές στους 200 εγκλωβισμένους με τις μολότωφ, ήταν άσπρη μέρα για την δημοκρατία;"

Δεν υπάρχουν σχόλια: