BANNER

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΙΚΑΝΩΝ, ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΩΝ

Σύμφωνα με τη νέα πρόταση της κυβέρνησης, οι μετανάστες θα νομιμοποιούνται μετά από τη συμπλήρωση οκταετίας στη χώρα.
Αύριο μπορεί να το κάνουν και 4 χρόνια,αν ξεκινήσουν κι άλλοι λαθρομετανάστες (που δεν τους πιάνει ο νόμος) απεργία πείνας

Προβλέπεται ακόμα η δυνατότητα μετακίνησης στις χώρες προέλευσής τους με βάση το καθεστώς ανοχής και η δυνατότητα να παραταθεί επ' αόριστον το καθεστώς εξάμηνης ανοχής (μη απέλασης), μέχρι να συμπληρωθούν τα χρόνια για τη νομιμοποίηση.

Τις προτάσεις παρουσίασαν οι υπουργοί Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, η υφυπουργός Εργασίας Άννα Νταλάρα και ο γενικός γραμματέας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής Ανδρέας Τάκης. Στο τραπέζι της ΓΣΕΕ βρέθηκαν εκπρόσωποι των μεταναστών και τα μέλη της Επιτροπής Αλληλεγγύης.

Αυτοί είναι ικανοί τώρα να που πως τα κατάφεραν και έσωσαν την χώρα από μια μεγάλη κρίση..
Κοινώς ΑΝΙΚΑΝΟΙ
www.eglimatikotita.blogspot.com

Σχόλιο : ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;  ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,  ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;  ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ.  ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: