BANNER

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

MEGA Σκάνδαλο!

Οι πραγματικοί ΚΟΠΡΙΤΕΣ της κυβέρνησης πληρώνουν χρέη 95 εκατομμύρια ευρώ του Μεγάρου Μουσικής !!!

Το Μέγαρο Μουσικής (Λαμπράκης/Βαρδινογιάννης κλπ)  πήρε το 2007 δάνειο 95 εκατομμυρίων ευρώ με εγγυητή το Ελληνικό Δημόσιο , εμάς τα κορόιδα δηλαδή!!! Τώρα το Μέγαρο Μουσικής δηλώνει αδυναμία να αποπληρώσει το δάνειο , άρα ποιος θα το πληρώσει;; Το Ελληνικό δημόσιο (εμείς τα κορόιδα δηλαδή).
Στο φορολογικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε χτες...
περιλαμβάνεται διάταξη με την οποία «ρυθμίζεται το θέμα της απρόσκοπτης δανειοδότησης του Οργανισμού του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, καθώς (…) του είχε χορηγηθεί, μεταξύ άλλων πηγών χρηματοδοτήσεως, δάνειο στον ΟΜΜΑ (σ.σ. Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Αθηνών) από την Εθνική Τράπεζα με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου». Διότι «ενόψει του περιορισμού του ύψους της επιχορηγήσεως του ΟΜΜΑ από το Δημόσιο λόγω της τρεχούσης δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας, η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του δανείου κάθε φορά από τον ΟΜΜΑ δεν είναι βέβαιη». Ετσι, «προς αποφυγή εμπλοκών που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη λειτουργία της δανειακής συμβάσεως αλλά και τις δραστηριότητες του ΟΜΜΑ, και ενόψει επίσης των δυσχερειών που συνδέονται με την ενεργοποίηση κάθε φορά της εγγυήσεως του Ελληνικού Δημοσίου, προβλέπεται προς διευκόλυνση του όλου χρηματοδοτικού σχήματος η απευθείας εξυπηρέτηση του δανείου από το Δημόσιο

Η τρέχουσα «εξυπηρέτηση» ανέρχεται στα 2,6 εκ. ευρώ, ενώ το δάνειο που είχε λάβει το Μέγαρο με εγγυητή το Δημόσιο το 2007 ανέρχεται στα 95 εκ. ευρώ.

Με άλλα λόγια οι Έλληνες φορολογούμενοι (κοπρίτες, αντιπαραγωγικοί κλπ) πληρώνουν τον λογαριασμό του Μεγάρου στην κυβέρνηση.

Στο Megalo κανάλι τι να λένε άραγε;
 
www.tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: