BANNER

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ.....

Ορίζουμε Αντιδημάρχους, σύμφωνα με τα ανωτέρω, τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας κ.κ.

3. Στον  Γ.Π. , Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Απασχόλησης και κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Κ......:
3.1. Την παρακολούθηση της υλοποίησης ή της συμμετοχής σε ολοκληρωμένα τοπικά σχέδια και προγράμματα, δράσεις και πρωτοβουλίες για την εφαρμογή και ανάπτυξη πολιτικών απασχόλησης και κοινωνικής ενσωμάτωσης.
3.2. Την ευθύνη της προώθησης και ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και υπηρεσιών επαγγελματικής κατάρτισης.  
3.3. Τις ενέργειες, δράσεις και πρωτοβουλίες για την απορρόφηση του εργατικού δυναμικού της περιοχής του Δήμου, με την ανάπτυξη συμβουλευτικών και άλλων συναφών δράσεων (δημιουργία δημοτικών γραφείων ενημέρωσης, συνεργασία με αρμόδιους Δημόσιους φορείς και επιχειρήσεις, κ.λ.π.).
3.4. Την παρακολούθηση και την ευθύνη της εφαρμογής πολιτικών, δράσεων και προγραμμάτων υποστήριξης, κοινωνικής φροντίδας και μέριμνας της βρεφικής, παιδικής και της τρίτης ηλικίας.
3.5. Την παρακολούθηση, τον έλεγχο και την εποπτεία της μέριμνας του Δήμου για τη στήριξη των οικονομικά αδυνάτων και προσώπων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας ή διαβίωσης και την ευθύνη της παροχής των προνοιακών επιδομάτων, τυχόν χρηματικών βοηθημάτων, ειδών διαβίωσης και περίθαλψης.
3.6. Την προώθηση και παρακολούθηση της εφαρμογής προγραμμάτων και δράσεων για την πρόληψη της παραβατικότητας στην περιφέρεια του Δήμου.
3.7. Την προώθηση και την ανάπτυξη του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης και τις δράσεις κοινωνικής προστασίας του Δήμου.
3.8. Την παρακολούθηση και τον έλεγχο της τήρησης των κανόνων υγιεινής στα σχολεία του Δήμου.
3.9. Την παρακολούθηση και την ευθύνη της εφαρμογής προγραμμάτων δημόσιας υγιεινής και δημόσιας υγείας που οργανώνονται από το Υπουργείο Υγείας ή άλλους Εθνικούς ή Ευρωπαϊκούς φορείς.
3.10. Την παρακολούθηση και τον έλεγχο της εφαρμογής και υλοποίησης των αρμοδιοτήτων απασχόλησης και κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης που προβλέπονται στον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (άρθρο 75, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει) καθώς και την έκδοση των σχετικών, με τις παραπάνω αρμοδιότητες, αδειών και διοικητικών πράξεων.
3.11. Τη συνεργασία με τα Τοπικά Συμβούλια του Δήμου για την αντιμετώπιση προβλημάτων και αναγκών των Τοπικών Διαμερισμάτων στους τομείς ευθύνης του.
3.12. Την αναπλήρωση του Δημάρχου στην τέλεση πολιτικών γάμων.
3.13. Την άσκηση των προβλεπομένων από το νόμο (άρθρο 59 παρ. 4 ν. 3852/2010), κατά τόπο αρμοδιοτήτων, για τη Δημοτική Ενότητα Κ.........
3.14. Την παρακολούθηση και την προώθηση θεμάτων και δράσεων διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, όσον αφορά τις παραπάνω μεταβιβαζόμενες, στον ως άνω, αρμοδιότητες.
3.15. Την εξουσιοδότηση υπογραφής εγγράφων που αφορούν τους τομείς ευθύνης του.
ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ;  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ;   ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;;;  ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΑΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΒΓΕΙ! ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ....ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: