BANNER

Σάββατο, 2 Απριλίου 2011

Θέλουν να μας κάνουν με το ζόρι "στοκ ανθρωπίνων ανταλλακτικών";Ορθόδοξο Παρατηρητήριο
 

Σε νομοσχέδιο του υπουργείου υγείας προβλέπεται η κατάργηση του παναθρώπινου δικαιώματος της αυτοδιάθεσης του σώματός μας και θα θεωρούμαστε ΟΛΟΙ ως "δωρητές σώματος" εκτός έάν έχουμε μεριμνήσει να δηλώσουμε εγγράφως την άρνησή μας στην επιτροπή μεταμοσχεύσεων.
Δεν προλαβαίνουμε πλέον να καταγράφουμε τις "τρομοκρατικές" πράξεις των "αντιεξουσιαστών της εξουσίας" που εκδηλώνονται είτε σαν "προεδρικά διατάγματα" , είτε σαν "πράξεις νομοθετικού περιεχομένου" , είτε σαν "νόμοι",είτε σαν "επικαιροποιημένα μνημόνια" είτε σαν "εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις".

Ο κατάλογος των εφαρμογών του "νέου πατριωτισμού" και της "ευνομίας" (όπως την εννοεί η "Νέα Τάξη Πραγμάτων"), δεν σταμάτησε δυστυχώς στα διαρκώς αυξανόμενα μέτρα οικονομικής εξόντωσης του ελληνικού λαού, στην de facto αποδοχή του κυριαρχικού ρόλου της Τουρκίας στο Αιγαίο (τελευταίο παράδειγμα η έκδοση άδειας απο την Τουρκία στο Ιταλικό ερευνητικό σκάφος Explora για έρευνες στο Καστελόριζο και στα ανοιχτά της Πελοποννήσου) και στην συστηματική οργάνωση της "Γκεστάπο" της παγκόσμιας κυβέρνησης, που είναι η "ηλεκτρονική διακυβέρνηση" και τα χρήσιμα εργαλεία της (Κάρτα του Πολίτη, Φοροκάρτα, Κάρτα εργασίας, Κάρτα του Δημότη, Κάρτα του Μετανάστη κλπ).

Η σημερινή κυβέρνηση
των Ελλήνων για άλλη μια φορά θέλησε να δείξει την "πρωτοπορεία" της σε μέτρα που θα της χαρίσουν την εύνοια και την "πιστοποίηση" απο τα επιτελεία της "Νέας Τάξης Πραγμάτων".

Σε νομοσχέδιο λοιπόν του υπουργείου υγείας προβλέπεται η κατάργηση του παναθρώπινου δικαιώματος της αυτοδιάθεσης του σώματός μας και θα θεωρούμαστε ΟΛΟΙ ως "δωρητές σώματος" εκτός έάν έχουμε μεριμνήσει να δηλώσουμε εγγράφως την άρνησή μας στην επιτροπή μεταμοσχεύσεων.

Για να το κάνουμε ακόμα πιο σαφές, αν π.χ κάποιος εξ ημών ή κάποιος συγγενής μας θεωρηθεί απο κάποιον γιατρό ως "κλινικά νεκρός" , τότε χωρίς να έχουν την συγκατάθεση κανενός και ενώ η καρδιά του θα λειτουργεί ακόμα δηλαδή ενώ θα είναι ακόμα ζωντανός , θα μπορούν να του αφαιρέσουν όποιο όργανο θέλουν , ανάλογα βέβαια με τις "ανάγκες" της ...αγοράς.

.............
Με αυτο το φρικτό υπο κατάθεση νομοσχέδιο του υπουργείου υγείας, το "παράνομο" εμπόριο οργάνων όντως θα δεχτεί ένα σοβαρό πλήγμα, μιας και όλες οι ...διαδικασίες θα γίνονται πλέον στα νοσοκομεία και μάλιστα όχι μόνο στα δημόσια όπως προέβλεπε ο σχετικός νόμος αλλά και στα ιδωτικά.

Ακόμα και ο αφελής που θα δεχτεί ως δείγμα του "νέου πολιτισμού" αυτό το Φρανκεσταϊνικής έμπνευσης νομοσχέδιο, θα αναρωτηθεί για το πως θα προστατευθεί με βάση έστω και αυτην την ακρωτηριασμένη ηθική της νεοεποχήτικης "ευνομίας".

Ποιός και πως θα διασφαλίσει με αντικειμενικό και απόλυτο τρόπο, ότι π.χ δεν θα υπάρξουν περιπτώσεις επιόρκων γιατρών, οι οποίοι υπό το καθεστώς κάθε είδους πιέσεων και ...πειρασμών ,θα φροντίσουν είτε με σκοπούμενη αμέλεια, είτε με δόλο, να καταστήσουν κάποιον "κλινικά νεκρό" ώστε αυτομάτως να μετατραπεί απο άνθρωπος - ασθενής σε "στόκ ανταλλακτικών";
..............
Γιατί δεν σέβονται το δικαίωμα μας και θέλουν να μας κάνουν με το ζόρι "στοκ ανθρωπίνων ανταλλακτικών";

Η απάντηση είναι πολύ απλή

Για τον ίδιο λόγο που θέλουν να μας μεταμορφώσουν με το ζόρι απο ανθρώπινα πρόσωπα σε πιστοποιημένους μαρκαρισμένους και αριθμοποιημένους κρατούμενους μιας παγκόσμιας ηλεκτρονικής φυλακής.

Και ο λόγος είναι ένας και μόνο ένας: Η απόλυτη αφαίρεση του ΘΕΟΣΔΟΤΟΥ δώρου της ελευθερίας και του αυτεξούσιου ,ώστε να ζουγκλοποιηθεί και να δαιμονοποιηθεί η κοινωνία κατά τα αντίχριστα πρότυπα φυσικά της "Νέας Εποχής". 


http://resaltomag.blogspot.com/2011/04/blog-post_5966.html#more

Διαβάστε σχετικά κείμενα εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5515

Δεν υπάρχουν σχόλια: