BANNER

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ:ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ,ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΜΑΝΤΗΛΑ!


Μεταφράζουμε την σοκαριστική είδηση από την αγγλική εφημερίδα Sun:
Φόρα μαντήλα ή πέθανε

Ισλαμιστες εξτρεμιστες που υποστηριζουν την καθιέρωση του νόμου της Σαρίας στη Βρετανία, εχουν απειλήσει να σκοτωσουν γυναικες που δεν καλύπτουν τα κεφαλια τους.

Εχουν επισης αναρτησει προειδοποίηση για «ελευθερες από γκέι ζώνες» και κατέστρεψαν αφίσσες που πρωταγωνιστουσαν μοντέλα με μπικίνι.

Υπαρχουν φόβοι πως....
σκληροπυρηνικοί μουσουλμάνοι επιβάλλουν τις αξίες τους σε άλλους στο δήμο του Tower Hamlets του Ανατολικού Λονδίνου.

Μία μη μουσουλμάνα Ασιάτισσα Φαρμακοποιός στο Whitechapel με δυτική ένδυση είπε πως της ζητηθηκε να φορεσει μαντηλα για να μην τιμωρηθει.

Επειτα, υποστηριξε πως ενας δευτερος αντρας της ειπε: «Εάν συνεχισεις να κανεις αυτά τα πραγματα θα σε σκοτωσουμε». Η αστυνομια ερευνά.

Ο Paul Rickett, αξιωματικός του Δήμου του Tower Hamlets ειπε: «Οποιοσδηποτε βρεθει να διαπραττει τετοιες πραξεις θα αντιμετωπισει ποινές εγκληματια».

Ο Khalid Mahmood, βουλευτής απο το Perry Barr του Birmingham οπου καταστράφηκαν οι αφίσσες ειπε:«Αυτοι οι ανθρωποι πρεπει να δεχθουν τους υπόλοιπους».

Ο Μουσουλμανος κληρικός Anjem Choudary είπε: «Μπορουν να πουν: «Αδερφή είναι υποχρεωτικό να καλύπτεις τα μαλλιά σου». Μα κανενας δεν μπορει να πει «Θα σε σκοτωσουμε»»

Το Φεβρουάριο η κοινωνική υπηρεσία πηγε σε έναν αντρα γιατι απειλούσε να σκοτωσει την ξαδερφη του εάν δεν κάλυπτε το κεφάλι της.

Τα παραπάνω μας κάνουν να καταλαβαίνουμε γιατί πρόσφατα ο Πρωθυπουργός της Αγγλίας Ντέηβιντ Κάμερον δήλωσε πως "ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΠΕΤΥΧΕ"!


ΠΛΕΟΝ,ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ΤΙΣ ΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΜΑΝΤΗΛΑ!!!

Καλά,για τις μουσουλμάνες δεν το συζητάμε:ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ,όπως λέει και ο μουσουλμάνος κληρικός!

Ας τα βλέπουμε αυτά εμείς εδώ,γιατί με όλη αυτή την ενδοτικότητα που χαρακτηρίζει τους κυβερνώντες και όχι μόνο στους μουσουλμάνους,ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΕ ΣΦΑΓΗ,ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΜΑΝΤΗΛΑ!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: