BANNER

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

ΒΡΩΜΙΣΑΜΕ ΠΙΑ .


      Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στην διασταύρωση της Εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας με την Λ. Αθηνών (καβάλας) στο ρεύμα ανόδου προς Λαμία.
      Φαίνεται ξεκάθαρα το σκουπιδαριό που αφήνουν στη νησίδα οι μαυριδεροί λαθρομετανάστες επαίτες, που με το ζόρι θέλουν να μας καθαρίσουν τα τζάμια. Κουβαλάνε τα πάντα μαζί τους, κουβάδες, καφέδες, τσιγάρα, σακούλες με τρόφιμα, ρούχα και κουρέλια, τα οποία ασφαλώς πετάνε στη νησίδα και όλα αυτά σκορπίζουν στο δρόμα, δεν ξέρουν άλλλωστε  τίποτε για τους κάδους απορριμάτων εφόσον είναι απολίτιστοι.Κάθονται με τον κουβά τάχα για να καθρίζουν τζάμια, πέφτουν πάνω στα παρμπρίζ σαν τις μαιμούδες, κυρίως σε γυναίκες, και εκεί που στέκονται το κάνουν χωματερή, όπως είναι εκεί από όπου ήρθαν.

      Αυτό που διαπίστωσα την ίδια στιγμή είναι οτι σε απόσταση δέκα μέτρων και ακριβώς κάτω από τη γέφυρα (της Λ. Καβάλας) εχουν στήσει καλύβες και μένουν μόνιμα (τους είδα να κοιμούνται).
  Η τραγική κατάσταση της χώρας μας δεν ξέρω αν έχει περιθώρια πλέον να βελτιωθεί. Δεν ξέρω αν μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη σε κάποιον από την αυτοδιοίκηση ή την κεντρική διοίκηση ή μάλλον ξέρω οτι είναι όλοι τους άχρηστοι και πουλημένοι.
     Είναι τραγικό να βλέπεις κάθε στιγμή και κάθε ώρα της ημέρας, όπου πάς και όπου βρεθείς , είτε με το αυτοκίνητο είτε χωρίς αυτό, παντού γύρω σου μαύρους, πακιστανούς, κούρδους και λοιπούς  άθλιους και εγκληματίες, τους οποίους φοβάσαι να συναντήσεις κάπου απόμερα, και μάλιστα να βλέπεις οτι σε κατακλύζει ακόμα και του σκουπιδαριό που σέρνουν μαζί τους.

    Είναι τραγικό ρε άθλιοι ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΙ   ΠΡΟΔΟΤΕΣ που ξεπουληθήκατε στο σύριζα και το κκε, που από τη σύστασή του είχε σαν σκοπό την υποδούλωση της Ελλάδας, να μην μας προστατεύετε. Να μην φροντίζετε για την ασφάλειά μας, για την καθαριότητα, για την ευπρέπεια, την καλαισθησία ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΏΔΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ  της ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΡΕ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΡΕΕΕΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ. ΒΡΟΜΙΣΑΜΕ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΡΟΜΑΕΙ ΚΑΤΟΥΡΛΙΟ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: