BANNER

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΑ


    
 Αύριο λοιπόν λήγει η προθεσμία δήλωσης των καρτοκινητών συνδέσεων για τη χώρα μας.
Για να δηλώσεις το καρτοκινητό σου, αρκεί να έχεις μαζί σου:
  • την κάρτα SIM του καρτοκινητού σου
  • την αστυνομική σου ταυτότητα ή το διαβατήριό σου
    Εγώ λοιπόν περιμένω να δώ τα αποτελέσματα αυτού του μέτρου για το οποίο μας έχουν ζαλίσει το μυαλό εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα οι "αρμόδιες αρχές". Το μέτρο αυτό σκοπό έχει την ταυτοποίηση των στοιχείων του κάθε κατόχου γραμμής κινητού τηλ χωρίς πάγια τέλη και άρα χωρίς στοιχεία κατόχου, για λόγους δημοσίας τάξεως κυρίως.

   Θέλω λοιπόν να δώ, άν  όλοι αυτοί οι αγνώστου προελεύσεως μαυριδεροί, μαύροι κίτρινοι, μπέζ, γυφτο - κάτι κλπ λαθρομετανάστες, οι οποίοι διαθέτουν τουλάχιστον 2 καρτοκινητά έκαστος για την εργασία τους (ζητιανιά, κλοπές, ληστείες, καθαρισμό τζαμιών, πώληση -διακίνηση ναρκωτικών, λαθραία cd κλπ, ) από αύριο πάψουν να κυκλοφορούν με ένα κινητό στο αυτί ή όχι. Θέλω να δώ κατά πόσον οι εταιρείες θα δείξουν μια ελαστικότητα στην δήλωση ταυτοποίησης του καρτοκινητού του λαθρομετανάστη, ο οποίος κάνει περισσότερο λογαριασμό από εμένα, διότι  δεν έχει πρόβλημα ρευστότητας λόγω των ανωτέρω επαγγελματικών δραστηριοτήτων του!!! Όμως δεν έχει ταυτότητα και διαβατήριο.
Θέλω να δώ τελικά με ποιό τρόπο θα βρούν  ταυτότητα και διαβατήριο όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες  ή ποιός θα δηλώσει για λογαριασμό 100 εξ αυτών οτι διαθέτει 100 διαφορετικές γραμές ως χρήστης.

Δεν προκαταλαμβάνω τίποτα, αλλά κανονικά δεν θα πρέπει να δούμε λαθρομετανάστες στο δρόμο με ενεργό κινητό από αύριο.  Ες αύριον τα σπουδαία....
ΥΓ. Δεν 'εχω αυταπάτες οτι ζώ σε σύγχρονο και συγκροτημένο κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: