BANNER

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Ο Καμίνης έκοψε το "Χριστός Ανέστη".....

  ......για να μην προσβληθούν οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες



Ο Καμίνης έκοψε το "Χριστός Ανέστη"Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού "Αθήνα 9,84" πήραν εντολή από τη διεύθυνση να μην εύχονται "Χριστός Ανέστη" αλλά μόνο "Χρόνια Πολλά".
Μάλιστα, σχετικά...
με τα δημοσιεύματα που φέρουν τον "9,84" να μην προτίθεται να μεταδώσει μετά από πολλά χρόνια τη λειτουργία της Μεγάλης Εβδομάδας ούτε και την Ανάσταση για να μην προσβληθούν οι μουσουλμάνοι που διαβιούν στη χώρα, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης,  χαρακτήρισε προκλητική και πρωτοφανή την απόφαση αυτή.
"Ποιός είπε ότι ενοχλήθηκαν οι μουσουλμάνοι; Αντιθέτως από την απόφαση που παίρνει η διοίκηση του σταθμού είναι βέβαιο ότι προκαλουνται όλοι οι κάτοικοι της Αττικής. Ειναι μια πρωτοφανής απόφαση που δείχνει ότι ο δρόμος που ακολουθεί η διοίκηση του σταθμού είναι ολισθηρός", δήλωσε ο κ. Μιχελάκης καλώντας τη διοίκηση του σταθμού να αναθεωρήσει την απόφασή της.
newpost
 
Σχόλιο:  Καλά κάνει ο Δήμαρχος. Δεν είναι δυνατόν να προκαλούμε τους λαθρομετανάστες με τα καμώματά μας. ΑΥΤΟΊ ΜΑΣ ΕΞΈΛΕΞΑΝ ΣΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΜΑΣ .Και ο Επιτάφιος δεν μπορεί να περιφέρεται γύρω από την εκκλησία. Δεν ξέρετε οτι στα γύρω στενά και στα γύρω υπόγεια μένουν φίλοι μας μουσουλμάνοι; Δηλαδή θέλετε να εξαγριωθούν και να μας σφάξουν; Με προσοχή να πάμε και στην εκκλησία και χωρίς πολλές καμπάνες και φιέστες για την Ανάσταση γιατί ενοχλούμε. Τους ξυπνάμε ρε παιδιά. Είναι και αυτοί κουρασμένοι. Πάρτε την λαμπάδα σας στην τσέπη ή μέσα στο σακάκι και με τρόπο πάτε στην εκκλησία. Να μην προκαλούμε . Και τις ευχές, τύπου Χριστός Ανέστη, να τις λέμε ιδιωτικά και χαμηλόφωνα μέσα μόνο στα σπίτια μας ή από το τηλέφωνο. Επιτέλους λίγος σεβασμός και στα ζώα. Και τα ζώα έχουν δικαιώματα και προστασία από το Σύνταγμα. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλήσαντα!Επιπροσθέτως δε θα ήθελα να τονίσω και την ανάγκη σεβασμού των φυσιολογικών αναγκών των νεων συμπατριωτών μας.Ανθρωποι είναι κι αυτοί.Γι αυτό λοιπόν, οι γυναίκες μας και οι κόρες μας θα πρέπει να είναι έτοιμες να "ικανοποιήσουν" τα αιτήματα "συνεύρεσης" των "αδελφών" μας.
Καλό καμασούτρα και καλό Ραμαζάνι.

exo-frenon είπε...

Έτσι.....

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά έπραξε ο κύριος Καμίνης και απαγόρευσε το ' Χριστός Ανέστη'που , κατα τη γνώμη του, ερεθίζει τους μουσουλμάνους αυτής της πόλης! Αλλωστε, αυτοί είναι το μέλλον της πόλης, αυτοί αυξάνονται και πληθύνονται μέρα με τη μέρα, με τις ευλογίες του Δημάρχου, και βέβαια και του κυβερνώντος κόμματος που τον στήριξε στις εκλογές!
-Τι θέλετε τώρα εσείς οι υπόλοιποι ιθαγενείς που, όλως τυχαίως , γεννηθήκατε σ' αυτή την πόλη, και μιλάτε? Δεν σας φτάνει που έχετε -ακόμα- εκλογικά δικαιώματα?
Και άμα δεν σας αρέσει η πολυπολιτισμικότητα, έχετε κάθε δικαίωμα να πουλήσετε τα σπίτια σας στο κέντρο της Αθήνας αντί πινακίου φακής, και να μετακομίσετε σε ένα αφάνταστα βαρετό προάστειο-ξέρετε, σαν αυτό που μένει ο κ. Καμίνης, ο υπ. ΠΡΟΠΟ, και άλλοι ταλαίπωροι -, που πασχίζουν και σκίζονται για να σας παρέχουν μιά άκρως ενδιαφέρουσα καθημερινότητα, με πολύχρωμα άτομα, πολύχρωμα σκουπίδια, καμένα αυτοκίνητα, σπασμένα τζάμια,και όλα τα υπόλοιπα που δίνουν χρώμα στη ζωή μας!

-Αντε, με το καλό, να καταργηθούν και τα 'Καλά Χριστούγεννα''!

Σαλάμ αλέκουμ,

Ενας ιθαγενής