BANNER

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Ακριβά πληρωμένο ...μασάζ.


«Σύλληψη τριών αλλοδαπών για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εμπορίας ανθρώπων, εκβίασης και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών με μαχαίρι σε βάρος αλλοδαπού»

Συνελήφθησαν, χθες και κατά τις απογευματινές ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Κυδωνίας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, τρείς (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Κίνας, ηλικίας 28, 30 και 47 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εμπορία ανθρώπων, εκβίαση, καθώς και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών με μαχαίρι σε βάρος ενός 50χρονου ομοεθνή τους.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 27/7/2010, εισήλθαν τρείς (3) άγνωστοι δράστες σε διαμέρισμα όπου διέμενε ένας 50χρονος υπήκοος Κίνας και προκάλεσαν σ΄αυτόν με μαχαίρι επικίνδυνες σωματικές βλάβες και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Κυδωνίας, προέκυψε ότι δράστες είναι οι παραπάνω, οι οποίοι απογευματινές ώρες χθες..εντοπίστηκαν από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Κυδωνίας όπου αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα και συνελήφθησαν καθώς διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι, οι συλληφθέντες, προ τριμήνου είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και εκμεταλλευόμενοι την οικονομική δυσχέρεια ομοεθνών τους αλλά και τη μη νόμιμη διαμονής τους στη χώρα μας, εξανάγκαζαν αυτούς να εργάζονται ως «μασέρ» λουομένων στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων. Ως αποζημίωση της καταναγκαστικής εργασίας τους, τους απέδιδαν, ως μηνιαίο αντάλλαγμα, το χρηματικό ποσό των 250 Ευρώ. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των θυμάτων, οι συλληφθέντες τους εξανάγκαζαν με απειλές χρήσης βίας ή με τη χρήση βίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα το μεσημέρι στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. 
Πηγή: www.eglimatikotita.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: