BANNER

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Συλλήψεις αλλοδαπών


Στη σύλληψη 47 αλλοδαπών από την Αλγερία, οι οποίοι κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές, ληστείες κατά συρροή, πλαστογραφίες και παράνομη κατοχή όπλων προχώρησε η αστυνομία.
Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με την αστυνομία, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα που διέπραττε στη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, ληστείες σε βάρος πεζών ατόμων, από τα οποία αφαιρούσαν τσάντες, πορτοφόλια και χρυσές αλυσίδες λαιμού, καθώς και κλοπές-διαρρήξεις Ι.Χ.αυτοκινήτων.
Από την μέχρι τώρα προανάκριση, εξιχνιάστηκαν 37 ληστείες - κλοπές σε βάρος πεζών ατόμων και 121 διαρρήξεις Ι.Χ. αυτοκινήτων.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε τέσσερα διαμερίσματα πολυκατοικίας στην οδό Σαχτούρη - που χρησιμοποιούσαν σαν κρύπτη των κλοπιμαίων - βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος από κοσμήματα, τσάντες, ρολόγια χειρός, γυαλιά ηλίου, πορτοφόλια, φωτογραφικές μηχανές, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, διαβατήρια, δελτία ταυτοτήτων, πιστωτικές κάρτες και διαρρηκτικά εργαλεία.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
www.news24/7
{Ασφαλώς δεν υπάρχει λόγος να τιμωρηθούν σκληρά για τις πράξεις τους. Ο Εισαγγελέας θα τους δώσει και αναστολή εκτέλεσης της μηδαμινής ποινής που θα τους επιβάλλει, διότι σίγουρα θα έχουν καθαρό ποινικό μητρώο και δεν θα έχουν καταδικαστεί προηγούμενα για άλλο αδίκημα, αφού δεν έχουν όνομα, ταυτότητα, διαβατήριο κλπ , και ακόμα και εκατό φορές ισόβια να έχουν "φάει" κανείς δεν το γνωρίζει αλλά και κανείς δεν το εξετάζει πολλές φορές. Δεν μιλάμε για απέλαση βέβαια. Αυτή η ποινή δεν υπάρχει. Δεν είναι ο Εισαγγελέας αρμόδιος για τισ ποινές αυτές ούτε ο Δικαστής!!! Εδώ χρειάζεται πολιτική βούληση και εντολή!!!!!!!!!!!(στον Εισαγγελέα;; στον Δικαστή;;;;)}
Άλλωστε στο τέλος τέλος, οι λαθρομετανάστες είναι αδέρφια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: