BANNER

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Βαριά ποινή φυλάκισης (έως 20 ετών) αντιμετωπίζει ο Ντομινίκ Στρος Καν



Η 32χρονη καμαριέρα η οποία κατήγγειλε τον επικεφαλής του ΔΝΤ προχώρησε σε αναγνώρισή- ταυτοποίησή του. Ο Στρος Καν θα αρνηθεί όλες τις κατηγορίες, δηλώνουν οι συνήγοροί του.

Βαριά ποινή φυλάκισης έως και 20 ετών αντιμετωπίζει ο γενικός διευθυντής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, που κατηγορείται για «σεξουαλική επίθεση, και απόπειρα βιασμού» μιας καμαριέρας σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.
Η 32χρονη καμαριέρα, η οποία κατήγγειλε τον Στρος Καν, ότι αποπειράθηκε να την κακοποιήσει σεξουαλικά, προχώρησε σε αναγνώρισή-ταυτοποίησή του, ως τον επίδοξο δράστη κατά τη διάρκεια «συνάντησής» τους στο αστυνομικό τμήμα.
Ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου δεν απολαμβάνει διπλωματικής ασυλίας...
απέναντι στις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση που τον βαραίνουν, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης.
«Δεν έχει διπλωματική ασυλία», τόνισε ο Τζον Γκρίμπελ.
Ο ίδιος πρόσθεσε πως ο Στρος-Καν μεταφέρθηκε από τη μονάδα ειδικών θυμάτων, στο Χάρλεμ και θα προσαχθεί στις 10:30 ώρα Νέας Υόρκης σε δικαστήριο στο Νότιο Μανχάταν, όπου θα του απαγγελθούν κατηγορίες.
«Ο δικαστής θα αποφασίσει αν ο Στρος-Καν θα αποφυλακιστεί με εγγύηση και με
ποιες προϋποθέσεις», κατέληξε ο Γκρίμπελ.
Ο Μπέντζαμιν Μπράφμαν, ένας από τους δικηγόρους του Στρος-Καν δήλωσε νωρίτερα πως ο πελάτης του θα αρνηθεί κάθε κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: