BANNER

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΜΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

       Αυτή είναι η δημοσιογραφία στην Ελλάδα. Ανύπαρκτοι και εντελώς ανεπαρκείς κατ' επίφασην δημοσιογράφοι μπορούν να κάνουν δικές τους εκπομπές, να πλουτίζουν, να αποκτούν οντότητα, αρκεί να "κάνουν έρευνα" και η "έρευνα" αυτή να έχει τα στοιχεία, τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα που θέλει μια συγκεκριμένη κάστα, μια συγκεκριμένη παρεούλα που λυμαίνεται τον τόπο και κατατρώγει την χώρα εδώ και πολλά χρόνια.
       Ανύπαρκτοι, άθεοι, ομοφυλόφιλοι, αναρχικοί, αντιεξουσιαστές, τροτσκιστές, σατανιστές, φυλακόβιοι, λαθρομετανάστες, κουμουνιστές, κάθε άλλου είδους εγκληματίες  και λοιπά πολλά βρωμερά υποκείμενα και σκουλήκια της Ελληνικής σημερινής πραγματικότητας έχουν καθημερινά την δυνατότητα ανεμπόδιστα και σχεδόν παρακαλετά να παρελαύνουν μπροστά στα μάτια όλων μας από πολλές εκπομπές και μέσω πολλών δημοσιογράφων του κώλου να εκφράζουν τις ηλίθιες απόψεις τους και να προπαγανδίζουν τις αθλιότητες που προσβεύουν κάνοντας στους αδαείς κανονικότατη πλύση εγκεφάλου.
       Έτσι κάπως εκτυλίχθηκε και η κυριακάτικη εκπομπούλα του Θεοδωράκη και χειρότερα. Έθιξε το πολύ πιασάρικο θέμα των αδικοχαμένων της Μαρφιν και παρήλασαν από την εκπομπή του όλοι οι αναρχικοί της Αθήνας και όλα τα "μεγάλα στελέχη"  της διανόησης περί του αναρχισμού και του τρόπου ζωής τους. Δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε τελικά, άν η εκπομπή ήθελε να καταδικάσει τα εγκληματικά γεγονότα ή αν ήθελε να αθωώσει προκαταβολικά τους αναρχικούς. Τους έδωσε όλο το χρόνο να διατυπώσουν τις απόψεις τους και να μας πείσουν οτι είναι κατά της βίας.!!! Μας έπεισαν τελικά οτι δεν δέχονται τη βία στην ιδεολογία τους !!!! Μάλιστα ένας αναρχοκουμουνιστάκος με πολύ λόγιο και "ευσεβή" τρόπο είπε οτι δεν έχει ακόμα καταφέρει να γίνει ένας τέλειος αναρχικός που δεν θα δέχεται τη βία και θα είναι πλημμυρισμένος με αισθήματα αλληλεγγύης και αγάπης για τους αναξιοπαθούντες.!!!
     Στην Ελλάδα δεν μένει άλλη λύση απο την απομώνωση "με κάθε τρόπο" αυτών των άθλιων ανθρωπαρίων και την παραδειγματική τιμωρία όσων εξυπηρετούν αυτούς τους σκοπούς και προβάλλουν αυτές τις απόψεις. Δεν μπορεί να παρακολουθεί το πανελλήνιο εκπομπές του ΜΕΓΚΑ που "διαφωτίζουν" τον Έλληνα περί αναρχίας και μπαχάλου. Δυστυχώς το ΠΑΣΟΚ πληρώνει καλά ακόμα και "λεφτά υπάρχουν" για τους σκοπούς αυτούς. Η χώρα όμως "εάλω", και οι προδότες που άνοιξαν την κερκόπορτα και την διατηρούν ακόμα ανοικτή θα πρέπει να περιμένουν την τιμωρία τους, που θα είναι σκληρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: