BANNER

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Συνελήφθησαν τα κτήνη

Συνελήφθησαν τα κτήνη Οι έρευνες της αστυνομίας έπιασαν τόπο με συνέπια οι δυο από τους τρεις φονιάδες του 44χρονου Μανώλη Καντάρη να έχουν συλληφθεί. Πρόκειται για τη δολοφονία του άνδρα για μια κάμερα με την οποία θα απαθανάτιζε την γέννα της συζύγου του.

Τα ανθρωπόμορφα κτήνη είχαν βρει κρησφύγετο σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο τέρμα της Αχαρνών στο οποίο έχουν βρει κατάλυμα αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων.
Τα όσα ξέραμε μέχρι τώρα επιβεβαιώνονται. Οι δράστες είναι μελαμψοί αφγανικής καταγωγής και συνελήφθησαν μετά από δεκάδες προσαγωγές αλλοδαπών από το συγκεκριμένο κτίριο. Μάλιστα και οι δύο απεικονίζονται στο video που έχει στην κατοχή της η αστυνομία από το οποίο φωτογραφία (στοπ καρέ) είχε δημοσιεύσει το Newstoday λίγες μέρες μετά τη δολοφονία που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.


Οι δράστες της επίθεσης
Οι Αφγανοί 27 και 20 ετών αντίστοιχα αφού άρπαξαν την κάμερα και τράπηκαν σε φυγή την πούλησαν στο Μοναστηράκι έναντι του ποσού των 120 ευρώ. Και οι δύο ομολόγησαν το στυγερό έγκλημα με κάθε λεπτομέρεια.
Ο τρίτος φονιάς που αναζητείται είναι Πακιστανικής καταγωγής.

Ο ένας από τους δυο δράστες που κρατούνται είναι αυτός που έδωσε την πρώτη και καθοριστική όπως φάνηκε μαχαιριά στον 44χρονο, ακινητοποιώντας τον.




ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: