BANNER

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Γιατί το Νοσ. Κορίνθου αντιμετωπίζει "προβλήματα" (οι ασθενείς μαλλον) και πώς αποσιωπούνται υποψίες σκανδάλων

ΑΜΑΛΙΑ ΣΚΕΠΕΡΣ ΚΑΙ ΚΩΝ.ΚΑΠΕΛΛΟΣ ΝΕΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΦΚΑ



Η Υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ανακοίνωσε σήμερα τα ονόματα των νέων διοικητών στα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας. Στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο της Κορίνθου έρχεται μια γυναίκα η κα Αμαλία Σκέπερς με σπουδές στην Διοίκηση Υγείας στην φιλολογία και την δημοσιογραφία.
Ένας γνωστός συνδικαλιστής της ΔΕΗ από την Κορινθία , ο Κωνσταντίνος Καπέλλος αναλαμβάνει Διοικητής στο ΚΑΦΚΑ.
Η κα Αμαλία Σκέπερς συμμετείχε ενεργά στο Κέντρο Έρευνας και δράσης για την Ειρήνη , επίτιμος πρόεδρος του οποίου είναι η κα Μαργαρίτα Παπανδρέου.
Παραθέτουμε κατωτέρω ένα σύντομο βιογραφικό της κας Αμαλίας Σκέπερς η οποία πραγματικά αναλαμβάνει ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο στο Νομαρχιακό μας νοσοκομείο. (και το αξίζει με το βιογραφικό αυτό ε !!! Αφού είναι και ψιλοφιλενάδες με την Μάργκαρετ!!!) 
Γεννηθηκε και μένει στην Αθήνα.
Σπούδασε Ελληνική και Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και Κοινωνιολογία στο Λονδίνο.Εχει ολοκληρώσει σπουδες Δημοσιογραφίας.
Εργάστηκε επαγγελματικά στο χώρο των ΜΜΕ και ως σύμβουλος πολιτικής επικοινωνίας.(Στη Μαργαρίτα!!)
Στο χώρο της Υγείας και της Πρόνοιας διετέλεσε πρόεδρος του ΠΙΚΠΑ και διοικητής Νοσοκομείου.Μέλος γυναικείων οργανώσεων και οργανώσεων για την Ειρήνη και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.(Της Μαργαρίτας οι οργανώσεις, επιχορηγούμενες αδρά από το Δημόσιο )

Δεν υπάρχουν σχόλια: