BANNER

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

4 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ 4 ΥΠΟΠΤΩΝ (2 ΑΛΒΑΝΟΙ+2 ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣ



Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για 4 άτομα από τους οποίους οι δύο είναι ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση (Γεωργία) και οι άλλοι δύο υπήκοοι Αλβανίας.
Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες 4 άτομα τα οποία εξετάζονται ως ύποπτοι της δολοφονίας των δύο ειδικών φρουρών που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ με καλάσνικοφ την 1η Μαρτίου στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη του Ρέντη. Των ηρωικών Γιάννη Ευαγγελινέλη και Γιώργο Σκυλογιάννη.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι αστυνομικοί βρίσκονταν στα ίχνη τους αρκετό καιρό τώρα πλην όμως περίμεναν...

τα τελευταία αποτελέσματα της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών και κυρίως αυτά του DNA, για να πιστοποιήσουν και να στοιχειοθετήσουν πέρα και πάνω από κάθε αμφιβολία τις ισχυρές αποχρώσεις ενδείξεις.
Στο στόχαστρο όλο αυτό το διάστημα βρίσκονταν περίπου 15 άτομα, όλοι τους μέλη της συμμορίας των ληστών με τα καλάσνικοφ και αυτής που προέβαινε σε μαζικές κλοπές αυτοκινήτων από εκθέσεις και μάντρες αυτοκινήτων.
Η επιχείρηση ξεκίνησε στις τρεις το μεσημέρι με συμμετοχή ειδικής ομάδας με βαρύτατο οπλισμό και της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. Αυτή την ώρα έχουν μεταφερθεί κι εξετάζονται ως δράστες για το δολοφονικό παροξυσμό που βύθισε στο πένθος την αστυνομία και προκάλεσε την έντονη συγκίνηση την κοινωνία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για 4 άτομα από τους οποίους οι δύο είναι ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση και οι άλλοι δύο υπήκοοι Αλβανίας. Οι αστυνομικές επιχειρήσεις εστιάστηκαν κατά κύριο λόγο σ' Ελευσίνα κι Ασπρόπυργο.
www.eglimatikotita.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: