BANNER

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ

Και δωρητές οργάνων μέσω της απογραφής!!!!

 


Τη δυνατότητα να επιλέξουν εάν επιθυμούν να γίνουν δωρητές οργάνων θα έχουν από αύριο οι Έλληνες (και) μέσω της διαδικασίας της απογραφής που θα ξεκινήσει στη χώρα μας από την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία (ΕΛΛΣΤΑΤ).

Η απογραφή θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 24 Μαϊου. Καθόλη τη διάρκειά της οι απογραφείς θα διανείμουν σε όλα τα νοικοκυριά ειδικά δελτία του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ) τα οποία θα έχουν ενημερωτικό περιεχόμενο αλλά παράλληλα θα περιλαμβάνουν και τη φόρμα δωρητή οργάνων. Οι ενδιαφερόμενοι...θα έχουν τη δυνατότητα να την συμπληρώσουν και την αποστείλουν στον ΕΟΜ, μέσω ΕΛΤΑ, δωρεάν, χωρίς γραμματόσημο. Έπειτα από την αποστολή της δήλωσής τους θα λάβουν ταχυδρομικά από τον ΕΟΜ την Κάρτα Δωρητή Οργάνων.

Η ίδια διαδικασία είχε ακολουθηθεί το 2001 μέσω της τότε Απογραφής Πληθυσμού.

Η συνεργασία ΕΟΜ και ΕΛΣΤΑΤ θεσμοθετήθηκε με τον νόμο περί «Μεταμοσχεύσεων ανθρωπίνων ιστών και οργάνων» (ν. 2737/1999), ο οποίος ορίζει ότι «σε κάθε γενική απογραφή πληθυσμού, κάθε ενήλικος απογραφόμενος ατομικά καλείται να δηλώσει εγγράφως σε ειδικό έντυπο διαβιβαζόμενο στον ΕΟΜ, αν συναινεί στην αφαίρεση ιστών και οργάνων του σώματός του για μεταμόσχευση μετά θάνατον».
 http://thesecretrealtruth.blogspot.com

 Σχόλιο:  Αρνηθείτε όλοι και δηλώστε κατηγορηματικά ΟΧΙ στην δωρεά οργάνων . Αρνηθείτε την ευθανασία σας και το εμπόριο των οργάνων σας. Δεν έχει καμία σχέση με τον Χριστιανισμό και την βοήθεια στο συνάνθρωπο η αισχρή τακτική τους.  Ψάξτε πρίν κάνετε το σώμα πειραματόζωο χωρίς να υπολογίσετε την ψυχή σας. Μπορεί κανείς απο αυτούς να σας πεί με ακριβεια πότε επήλθε ένας θάνατος; Ο εγκεφαλικός θάνατος , δεν ειναι θάνατος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: