BANNER

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΓΥΦΤΑΡΙΟ...

     Οι γύφτοι στην Ελλάδα είναι πολύ γνωστοί σε όλους μας και για την συμπεριφορά τους και για τις συνήθειες αλλά και για τις δραστηριότητές τους. Όλοι ξέρουμε τους μικροπωλητές και αυτούς που μαζεύουν τα παλιά αντικείμενα και τα σίδερα, τους ζωέμπορους και τους πλανόδιους στα διάφορα πανηγύρια.
     Υπάρχει όμως και η τεράστια κατηγορία των γύφτων, οι οποίοι είναι εγκαταστημένοι σε αστικές και περιαστικές περιοχές σε ολόκληρη τη χώρα κατά μεγάλες οικογένειες και ασχολούνται αποκλειστικά με το έγκλημα. Σε εκείνες τις περιοχές ...
δεν μπορεί να πλησιάσει κανείς πολίτης και ο κίνδυνος που διατρέχεις άν ανακατευτείς μαζί τους είναι τεράστιος. Οι γύφτοι πουλάνε τον μεγαλύτερο όγκο των ναρκωτικών στις παραγκουπόλεις που έχουν στήσει και εκεί δεν μπορεί ή δεν θέλει να επέμβει η αστυνομία. Εκτός από τα ναρκωτικά, είναι γεγονόος οτι είναι όλοι ένοπλοι και ασχολούνται με κάθε φύσης εγκληματική δράση, από ληστείες, κλοπές καταστροφή δημόσιας περιουσίας και λοιπά. Τα κρούσματα κλοπής καλωδίων από δημόσια έργα σε εξέλιξη ή όχι, καλώδια του ΟΣΕ, καλώδια δημοτικού φωτισμού κλπ είναι καθημερινά και δημιουργούν πολλά προβλήματα στο κοινωνικό σύνολο. Τις τελευταίεσ ημέρες όλοι είδαμε το περιστατικό στην Κώ, όπου τεμάχισαν και έκλεψαν για να πουλήσουν ως παλιοσίδερα ένα Άρμα Μάχης τεθωρακισμένο. Ακούσαμε οτι έκλεβαν ρεύμα από πολεμικό αεροδρόμιο και δημιούργησαν πρόβλημα στον πύργο ελέγχου. Ακούσαμε οτι έκλεψαν το χάλκινο άγαλμα του Κολοκοτρώνη από την πλατεία του Ζεφυρίου και πολλά άλλα περιστατικά. 
     Οι γύφτοι δεν μπορεί να απολαμβάνουν της προστασίας από τις αρχές και να πράττουν ό,τι νομίζουν αυτοί σωστό. Είναι ανάγκη μεγάλη να επέμβει η πολιτεία και να σπάσει και αυτό το απόστημα διόοτι οι κάτοικοι των περιοχών που κατοικούν οι γύφτοι έχουν απογοητευτεί πλέον και δεν μπορούν να αντέξουν αυτή την εγκληματικότητα στις γειτονιές τους. Προσφάτως πέρασα από το Μενίδι, ώρα έξι το απόγευμα,  δύο βήματα από το Δημαρχείο, στο γκέτο των γύφτων και πραγματικά δεν μπορούσες να περάσεις από το δρόμο ούτε με το αυτοκίνητο λόγω της μουσικης στη διαπασών μετά χορών στο δρόμο και μετά πολλών πυροβολισμών από πιστόλια λόγω μερακλώματος μεθυσμένων αρκουδόγυφτων.
     Οι άνθρωποι αυτοί δρούν άφοβα και ακολουθούν δικό τους τρόπο ζωής αποκομμένοι απο την κοινωνία, διότι κανείς δεν θέλει να τους ενοχλήσει. Αυτό είναι το πρόβλημα στην Ελλάδα. Ο κάθε ένας κάνει ό, τι θέλει και ο νόμος δεν μπορεί να εφαρμοστεί πουθενά. Οι πολίτες που σέβονται το νόμο είναι οι βλάκες και οι μονίμως καταπιεσμένοι και δυστυχείς. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις ορδές των λαθραίων μαύρων και μαυριδερών που μας έχουν εποικήσει τα τελευταία χρόνια.
      Αν δεν λάβει τα μέτρα που πρέπει ο υπουργός προ.πο μαζί με την παρεούλα των προδοτών προοδευτικών σαλτιμπάγκων που απαρτίζουν την κεντρική διοίκηση και ταυτόχρονα αποτελούν και το καρκίνωμα της χώρας θα δείτε τα αποτελέσματα.
    Οι γύφτοι δε, μπορεί μια μέρα να εξαφανίσουν τον Παρθενώνα και να πουλήσουν τα μάρμαρα σε καμία μάντρα με υλικά οικοδομών.Μπορεί να μπούν στο ΕΘΝ. ΑΡΧΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ και να πάρουν τα αγάλματα για να τα θρυματίσουν φτιάχνοντας  μαρμαρόσκονη για σοβάτιμα κερδίζοντας 500 ευρώ. Το μυαλό τους μέχρι εκεί φτάνει.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η πλειοψηφία των γύφτων πουλάει παντώς είδους ναρκωτικών. Μένω δίπλα τους στο Μενίδι (Αχαρναί). Κυκλοφορούν με BWV, τα παιδιά τους κυκλοφορούν ξυπόλητα, δεν πηγαίνουν σχολείο επειδή όλη την ημέρα ζητιανεύουν στους δρόμους, και μας κάνουν καθημερινά απρόκλητες επιθέσεις. Το εξωφρενικό είναι ότι κανένας νόμος δεν τους πιάνει!!! Δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ, πληρώνω τους φόρους μου σα μαλάκας,κυνδυνεύω μέσα στο ίδιο μου το σπίτι και έχω αυτά τα ρεμάλια να κάθονται κάτω από τη σκιά των δέντρων και να απολαμβάνουν την ασυλία που τους δίνει αυτό το μπουρδέλο το κράτος, το οποίο έχει καταντήσει ο παράδεισος των αναξιοπαθούντων και των απατεώνων!! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ - γιατί δεν υπάρχει επίδομα που δεν διεκδηκούν και που δεν παίρνουν!!!ΛΥΠΑΜΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

κι εμεις τα ιδια φιλε,μενουμε απεναντι απο το σταθμο και το τι τραβαμε κυριως τα σαββατοκυριακα που εχουν ενε κολοστερεο με κατι μπαουλα ηχεια δεν περιγραφεται..βρωμια δυσωδια κλεψιες και πολλα αλλα..ασε τα πρεζονια στο σταθμο...και τι κανει η αστυμονια και το κρατος;;;;απολυτως τιποτα μερικες συστασεις ολο κι ολο!!!

Ανώνυμος είπε...

Και το πρόβλημα συνεχίζεται ακόμα ....ειμαστε αναγκασμένοι να γράφουμε σαν ανώνυμοι γιατί έχουμε οικογένεια ....το κράτος δεν υπάρχει ....εχω μιλήσει με αστυνομία Μενιδίου , με το 100 , με τη γαδα.....όλοι μου λένε οτι ειναι πταίσμα η ηχορύπανση και δεν μπορούν να κάνουν κάτι ....πως μπορεί να ειναι πταίσμα κάτι που ενοχλεί μια ολόκληρη κοινωνία ....αυτός ο βλάκας ο νομοθέτης δεν το εχει προβλέψει οτι υπάρχουν κ αυτοί οι γυφτοι ....αλλά που να το προβλέψει στα Β.Π που μένει ....πληρώνουμε για ολα ,κινδυνεύουμε να πάμε φυλακή αν έχουμε χρέοι ....αλλά οι γυφτοι πέρα βρέχει ...κανεις δεν τους άγγιξε και δεν πρόκειται να τους αγγίξει ....έλεος πια....έλεος .....

Ανώνυμος είπε...

Γυφτοι. Αναγωγοι, κλέφτες, κακοτρόποι, ενοχλητικοί, κακεντρεχεις, απαράδεκτοι, ψεύτες, υποκριτές και βρωμεροι. Πόσα έχω τραβήξει απ αυτούς και τα σκατοπαιδα τους που σου κολλάνε σαν βδελλα (θέλεις δε θέλεις ) κι αν δεν τους δώσεις λεφτά τότε σε καταρασσονται κι απο πάνω!! Πέραν ότι χαλάνε την αισθητική της Αθήνας, δημιουργούν αμέτρητα προβλήματα. Τους μισώ. Κι αυτή η χώρα το μόνο που κάνει είναι να τους δίνει προνόμια !!! Γαμω τον φιλελευθερισμο μου δηλαδή.
Η λύση είναι μια , στειρωση και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ανώνυμος είπε...

Και Θεσσαλονίκη τα ίδια παιδιά πρόσα τα με ειδοποίησε γείτονας ότι άκουγε περιέργους θορύβους από το πατρικο μου.
Πήγα κατευθείαν εκεί και τον πρόλαβα κιόλας ,έφυγε πατημένος με το αμάξι του , και νομίζω ότι ξέρω και που μένει ... επίσης έμαθα ότι είναι γνωστός στην αστυνομία και ότι και να του κάνουν δεν έχει νόημα γιατί μπαίνει μέσα για 2-3 μέρες και μετά βγαίνει ... με λίγα λο για η αστυνομία μου είπε να τα βγάλω πέρα μόνος μου γιατί αυτοί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα...