BANNER

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΜΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ;

Αυτά είναι ρεζιλίκια..Είδαν κτίριο κοντά στη Νομική αλλά δεν τους άρεσε! ..Να τους πάτε αμέσως σε κτίριο στα Βόρεια Προάστια


http://www.newsit.gr/files/Image/27-01-11/resized/1609855_592_355.jpg
Τους λόγους που δεν τους άρεσε το κτίριο που τους προτάθηκε να μεταφερθούν θα εξηγήσουν σε λίγο στην γενική συνέλευση που θα κάνουν οι μετανάστες και οι εκπρόσωποί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκπρόσωποι του Φόρουμ αλλά και εκπρόσωποι των μεταναστών πήγαν και είδαν το κτίριο που προτάθηκε να μεταφερθούν αλλά το έκριναν ακατάλληλο.

Ετσι οι μετανάστες συνεδριάζουν και όλοι κρέμονται από τα χείλη τους, αφού κανείς δεν επιθυμεί να λήξει με βίαιο τρόπο η κατάληψη της Νομικής.

Στη διάθεσή τους, πάντως, βρίσκονται και λεωφορεία για να τους μεταφέρουν στο νέο κτίριο, ενώ φαίνεται ότι την ασφαλή μετάβασή τους έχει εγγυηθεί και το αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Από την άλλη, η είδηση που βγήκε από τη συνάντηση του Πρύτανη του πανεπιστημίου της Αθήνας με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε, είναι οτι από τα έως τώρα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί υπάρχουν ευθύνες για τους διακινητές των λαθρομεταναστών. 
www.eglimatikotita.blogspot.com
 
(ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ Α.Π. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ) 
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;; ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ;; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ;; ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΤΕ; ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ; ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΔΗΛΑΔΗ; ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ; ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΡΕ! ΞΥΠΝΑΤΕ , ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ , ΑΝ ΕΧΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΥΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.!

Δεν υπάρχουν σχόλια: