BANNER

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΞΥΠΝΗΣΕ και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων



«οι πολιτικοί πρέπει να κάνουν αυτοκριτική και να σταματήσουν να στοχοποιούν τους δικαστές τις ύποπτες ημέρες που ζούμε».

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων με αφορμή δηλώσεις πολιτικών για το ποιος φέρει την ευθύνη της ατιμωρησίας σε.....
υποθέσεις σκανδάλων.
Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι ο ισχύων νόμος απαγορεύει στους δικαστές οποιαδήποτε έρευνα για τους πολιτικούς και σημειώνουν ότι «οι πολιτικοί πρέπει να κάνουν αυτοκριτική και νασταματήσουν να στοχοποιούν τους δικαστές τις ύποπτες ημέρες που ζούμε».
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χαράλαμπος Αθανασίου τόνισε ότι δεν έφτιαξαν οι δικαστές το νόμο περί ευθύνης υπουργών που προβλέπει σύντομες παραγραφές ή εξάλειψη του αξιοποίνου από ένα χρονικό διάστημα και μετά, ενώ ανέφερε ότι η αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών αποτελεί πάγιο αίτημα της Ένωσης από διετίας.


Σχόλιο exo-frenon: ΝΑΙ , ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ!  ΕΥΤΥΧΩς ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΕΣ;;;;;; ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟ;  ΥΠΟΠΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΛΙΕΣ;;;;ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ ΤΩΡΑ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.
    Να μας πούν τι έκαναν αυτοί οι κύριοι και πότε έδειξαν κοινωνική και πολιτική ευαισθησία στα τόσα σημαντικά θέματα που ταλανίζουν την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Πότε έκαναν μια σοβαρή παρέμβαση, πότε έδειξαν το σθένος να αντιταχθούν στους πολιτικούς; Πότε οι μεγάλοι εισαγγελείς επενέβησαν στα χιλιάδες καθημερινά εγκληματικά λάθη και τις παραλείψεις των άθλιων της πολιτικής και την ολιγωρία τους;;;;  
ΈΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΑΝΩ ΚΩΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: