BANNER

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΡΧΙΣΕ !

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ


Από φέτος, στις στρατιωτικές σχολές θα μπορούν να εισάγονται και αλλοδαποί!
Με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελου
Βενιζέλου, καταργείται ως αντισυνταγματική η προϋπόθεση που ήθελε όλους τους υποψήφιους για φοίτηση στις παραγωγικές στρατιωτικές σχολές, δηλαδή τους μελλοντικούς αξιωματικούς, να είναι Έλληνες το γένος. ...ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ !! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ !!!


Με απλά λόγια, οι αξιωματικοί που θα γίνουν δεκτοί στη Σχολή Ευελπίδων και στις σχολές Ναυτικών Δοκίμων και Ικάρων δεν απαιτείται να είναι Έλληνες το γένος. Εφόσον έχουν την ελληνική ιθαγένεια, θα μπορούν να είναι υποψήφιοι για εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές μέσω των πανελληνίων εξετάσεων.


Έπειτα από τέσσερα χρόνια, αφού θα έχουν ολοκληρώσει τη φοίτησή τους στις παραγωγικές στρατιωτικές σχολές, αναμένεται να βγουν οι πρώτοι αλλοδαποί ανθυπολοχαγοί, σημαιοφόροι και ανθυποσμηναγοί!
Με την απόφαση αυτή, το Πεντάγωνο υποστηρίζει ότι εξισώνεται η μεταχείριση όλων των Ελλήνων πολιτών, "καθώς η ύπαρξη καταγωγής από πατέρα ή μητέρα προβλέπεται μόνο για την εκλογή στη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας και για καμία άλλη δημόσια θέση"..........

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι δεν πάμε κ α θ ό λ ο υ καλά! φαντάζεστε τί θα γίνει όταν οι Αλβανοί,οι Πακιστανοί...και όλοι αυτοί που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο πάρουν εξουσία; Μωρέ ο Αλβανός πιστεύετε ότι θα "πολεμήσει" για την Ελλάδα; αυτοί μας μισούν.Τελικά γίνεται μεγάλη προσπάθεια να ισοπεδωθούν όλα σε αυτή τη χωρά,με κάθε τρόπο πρέπει να αφανίσουν τους Έλληνες από παντού. Λυπάμαι πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Έλεος,έχουν πάθει πανβλακίαση!Η πιό αισχρή γενιά αυτή του πολυτεχνίου,άθεοι,ανθέλληνες,χρηματόδουλοι,υποκριτές,ιδεοκοπρίτες,ανάξιοι λόγου.Αποθρασύνθηκαν παντελώς,καταστρέφουν κομμάτι κομμάτι τη πατρίδα μας και δεν κουνιέται φύλλο!