BANNER

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Η προδοσία ολοκληρώθηκε!


Το ΠΑΣΟΚ άνοιξε διάπλατα την διαδικασία ασύλου στους λαθρομετανάστες

Με την επικοινωνιακή δεξιοτεχνία που διέπει το ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση κατάφερε να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου, χρησιμοποιόντας τα ΜΜΕ για να φέρει στην επικαιρότητα το θέμα του φράχτη στον Έβρο. Αυτή ήταν μια σημαντική τακτική ώστε ο κόσμος να μην αντιληφθεί την ψήφιση του νομοσχεδίου Παπουτσή που έλαβε χώρα εχθές 12/1/2011 στην Βουλή και ουσιαστικά ανοίγει διαπλατα της πόρτες σε άγνωστο αριθμό λαθρομεταναστών για να....
υπαχθούν υπό το καθεστώς πολιτικού Ασύλου απολαμβάνοντας όλα τα προνόμια που απορρέουν από αυτό.

Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώνεται η εθνοκτονία εις βάρος της πατρίδος που στήθηκε από το ΠΑΣΟΚ με την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς λαθρομετανάστες, ένα χρόνο νωρίτερα! Με τα λύπης μου διαπίστωσα ότι η πλειονότητα των πατριωτικών ιστολογίων έπεσαν στην παγίδα της κυβέρνησης και καταπιαστηκαν με τον φράχτη, δίχως ουδείς να ασχοληθεί με την ψήφιση του νόμου που τροποποιεί δραστικά της διαδικασία απόδοσης Πολιτικού Ασύλου στην Ελλάδα. Επιπλέον καθιστά την απέλαση λαθρομεταναστών σχεδόν αδύνατη.

Τα νέα θα φτάσουν γρήγορα στις χώρες προέλευσης των λαθρομεταναστών και κάθε άλλο παρά θα αποτρέψουν την διόγκωση της λαθρομεταναστεύσεως.
www.ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: