BANNER

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Ορκίζομαι.........

      Πολύ έχουμε ασχοληθεί την τελευταία περίοδο με την όρκιση των νέων Δημάρχων-Περιφερειαρχών και των συμβούλων τους στους νεοσυσταθέντες Δήμους και τις Περιφέρειες του Καλλικράτη.
      Αλήθεια μας απασχολεί πραγματικά, αν ορκίστηκε ο Καμίνης ή ο Μπουτάρης ή ο καθένας από την συμμορία αυτή με θρησκευτικό όρκο;
     Δηλαδή, όσοι από εμάς είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί (πραγματικά και όχι με λόγια) θα επιθυμούσαμε να ακουμπήσει με το χέρι του ο Καμίνης ή οποιοσδήποτε από την συμμορία των πασόκων νεοταξικών άθεων επάνω στι Ιερό Ευαγγέλιο; Μας λέει κάτι αυτό το πράγμα; Κάθε φορά δεν ορκίζονται όλοι αυτοί οι άθεοι στην Βουλή (όσοι ορκίζονται), ή οι περισσότεροι από αυτούς; Και τί έγινε;  Με ελάχιστες εξαιρέσεις κάποιων αφανών τίμιων ανθρώπων, οι περισσότεροι  μπήκαν στο σύστημα για να γίνουν απλά όργανα του κομματικού μηχανισμού. Δεν μίλησαν ποτέ στη Βουλή , δεν είχαν ποτέ "δική "τους άποψη. Ψήφιζαν χωρίς κρίση, "αβουλοι" βουλευτές. Να πληρώνονται μόνο και όλα καλά. Όπου βγούμε. Να μην πούμε κουβέντα μήπως και χάσουμε τη θέση. Επαγγελματίες "άβουλοι" και οι πιο πολλοί άσχετοι με κάθε θέμα. Δεν  κράτησαν τον όρκο τους και πρόδωσαν τα συμφέροντα της χώρας και τον Ελληνικό λαό, τον οποίο ορκίστηκαν να υπερασπίζουν. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό και χειροπιαστό.

 Αν αναλογιστούμε και αν προσέξουμε από την ιστορία μας, πότε ορκίζονταν οι Έλληνες, σε ποιές περιστάσεις έδιναν όρκο πίστης στην Πατρίδα, αλλά και αν δούμε πώς έπραξαν ύστερα από τον όρκο τους και πώς τίμησαν αυτόν,   τότε θα καταλάβουμε και θα συμφωνήσουμε όλοι,  οτι δεν θελουμε να βρωμίζουν με τα χέρια τους το Ιερό μας Ευαγγέλιο αυτά τα βρωμερά σκουλίκια, που σέρνονται στη γη με μόνο σκοπό το προσωπικό τους όφελος.
   Και αν υπάρχουν κάποιοι που δεν ξεκίνησαν έτσι, ποτέ δεν σκέφτηκαν τον όρκο που είχαν δώσει κάποτε, οτι θα υπερασπίσουν την πατρίδα, όταν παρουσιαστηκαν μπροστά τους διλήμματα, απειλές  και ίσως εκβιασμοί σε εθνικά θέματα από παράγοντες που θέλουν το κακό της Ελλάδας, και αφού ξέχασαν τον όρκο τους, ΠΡΟΔΟΣΑΝ τη χώρα. Δεν αγωνίστηκαν  αλλά προτίμησαν το συμφέρον τους έναντι στο πολιτικό κόστος και την προσωπική ευημερία. Πλούτισαν και πέρασαν μια ζωή ανέμελη χωρίς να ασχολούνται με τίποτα, και αφού έφεραν την καταστροφή της Ελλάδας, μας λένε οτι πρόσφεραν και στο λαό ένα μέρος από τα "κλοπιμαία", άρα είμαστε όλοι συνένοχοι. Αδιάντροποι υποκριτές, που δεν φοβούνται τη οργή του λαού ή της δικαιοσύνης γιατί φρόντισαν να υποδουλώσουν προηγουμένως και το θεσμό αυτό. Έκαναν την παρανομία θεσμό. Για αυτό έδωσαν όρκο;;;;;
      Όταν έχουμε στην Ελληνική ιστορία εκατομύρια ήρωες, που ορκίστηκαν στο Ιερό Ευαγγέλιο για πίστη στην πατρίδα και την υπεράσπισή και πέθαναν πάνω σε αυτό τον όρκο,  βασανιτικά πολλές φορές, χωρίς να σκεφτούν το προσωπικό συμφέρον τους.........




.....ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ  ΕΛΛΗΝΑΣ  ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΟ ΒΡΩΜΟΧΕΡΟ ΤΟΥΣ (Οι Καμινιδες και οι Μπουταρηδες και Παπαντρεου και Δραγωνες και λοιπα κατακάθια)  ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. 
 ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ  ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΟΡΚΟΣ. (Οτι είναι για ' μένα να ορκιστώ στο Βούδα). Άνθρωποι που πιστεύουν στο Σατανά και στο χρήμα, συνεργάζονται με τη μασωνεία και είναι όργανα των Εβραίων και της Νέας Τάξης δεν θέλω να αγγίζουν το Ευαγγέλιο, αλλά και αν ορκίζονται σε αυτό για πολιτικούς λόγους, δεν τους πιστεύω, τους σιχαίνομαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: