BANNER

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ- ΑΞΙΖΑΝ ΤΑ 800 ΕΥΡΩ



http://i3.ytimg.com/vi/67rc96joOz8/default.jpgΠρόστιμο επέβαλε δικαστήριο σε ένα Αυστριακό επειδή τραγουδούσε γιόντελ (παραδοσιακό μακρόσυρτο τυρολέζικο τραγούδι), ενώ κούρευε το γκαζόν του, σύμφωνα με ρεπορτάζ.
Η εφημερίδα Kronen Zeitung ισχυρίζεται ότι στον Helmut G., δικαστήριο στο Graz, Styria, της Αυτρίας τον τιμώρησε γιατί το yodelling του προσέβαλε τους μουσουλμάνους γείτονές του.
Το δικαστήριο τιμώρησε τον 63χρονο Αυστριακό, ύστερα από μήνυση των μουσουλμάνων γειτόνων του, γιατί έκρινε ότι με τον τρόπο αυτό προσπάθησε να τους κοροϊδέψει και να μιμηθεί το κάλεσμα του μουεζίνη. Η εφημερίδα γράφει ότι στον Αυστριακό επιβλήθηκε πρόστιμο 800 Ευρώ, αφού ο δικαστής έκρινε ότι προσπάθησε να τους προσβάλει και να κοροϊδέψει την πίστη τους. Οι μουσουλμάνοι, των οποίων η εθνικότητα δεν αποκαλύφθηκε από το ρεπορτάζ, βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στη μέση μιας προσευχής, όταν ο Αυστριακός άρχισε να τραγουδάει γιοντελ-έ-ι-οοο’...
«Δεν ήταν πρόθεσή μου να μιμηθώ τον μουεζίνη ή να τους δυσφημήσω. Απλά άρχισα να τραγουδώ για λίγο το γιόντελ, επειδή ήμουν σε καλή διάθεση" δήλωσε ο άντρας στην εφημερίδα.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: