BANNER

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Όταν οι λαθρομετανάστες πάνε να χαλάσουν και να βρωμίσουν τις γειτονιές των πλουσίων.κινείται όλος ο κρατικός μηχανισμός

     Εσύ που ζεις σε φτωχογειτονιά και πας να ψελίσεις κάτι,σου την "πέφτουν" οι ίδιοι και σε λένε φασισταριό,ρατσιστή και ότι πάσχεις από το σύνδρομο της ξενοφοβίας. Δείτε τι έκαναν,μόλις πλησίασαν στο Ψυχικό οι λαθρομετανάστες να διαμαρτυρηθούν. (Θυμίζω ότι τα ίδια έγιναν και στα Προπύλαια,αλλά και στην Πάτρα πρόσφατα.Εκεί όμως έδειξαν ανοχή,γιατί δεν μένουν πλούσιοι και πολιτικοί κοντά) Η είδηση είναι από τα ΝΕΑ και μας την έστειλε φίλος σε σχόλιο..

Απομάκρυναν δια της βίας μετανάστες από την Κηφισίας.
Ένταση επικράτησε στη διάρκεια επιχείρησης της αστυνομίας για την απομάκρυνση 20 μεταναστών -Ιρανών, Παλαιστινίων και Αφγανών- που ζούσαν επί ενάμιση μήνα μέσα σε αντίσκηνα, σε πεζοδρόμιο παράδρομου της λεωφ.Κηφισίας, στο ύψος του Ψυχικού. Οι μετανάστες είχαν εγκατασταθεί κοντά στα γραφεία της 'Υπατης Αρμοστίας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και ζητούσαν την παροχή ασύλου. Συμπατριώτες τους έσπευσαν να συμπαρασταθούν στους 20 μετανάστες και συγκεντρώθηκαν στην λεωφόρο Κηφισίας, αποκλείοντας το ρεύμα καθόδου, για λίγη ώρα. Στη διάρκεια της επιχείρησης επικράτησε ένταση. Νωρίς το πρωί δυνάμεις της αστυνομίας, παρουσία εισαγγελέα, και γερανοφόρο όχημα του δήμου Παλαιού Ψυχικού έφθασαν στην περιοχή, προκειμένου να ξηλώσουν τις σκηνές και να απομακρύνουν τους αλλοδαπούς. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές υπήρξαν έγγραφα της Διεύθυνσης Υγιεινής και του Δήμου Ψυχικού που ανέφεραν πως δεν υπήρχε τήρηση κανόνων υγιεινής και παράλληλα εκδόθηκε εισαγγελική παραγγελία για να φύγουν οι αλλοδαποί απο το σημείο στο οποίο διέμεναν σε αντίσκηνα ενώ είχαν κρεμάσει πανό και σημαίες. Η εισαγγελέας διέταξε την ακούσια μεταφορά όσων προσφύγων έχουν ράψει τα στόματα τους στο νοσοκομείο. Η αστυνομική επιχείρηση έγινε έπειτα από καταγγελίες πολιτών για μη τήρηση των κανόνων υγιεινής από τους μετανάστες.
      Εσύ κάτοικε του Αγ.Παντελεήμονα της Πάτρας,της Θήβας και λοιπών "εγκαταλελειμμένων" περιοχών πόσες ίδιες καταγγελίες με αυτή των κατοίκων του Ψυχικού έχεις κάνει ? Τι απάντηση σου 'δώσανε? Μήπως αντί για βοήθεια σου έστειλαν καμιά ΜΚΟ για να τους οργανώσει καλύτερα? Άλλη μια απόδειξη για ποιο λόγο χρειάζονται οι χιλιάδες λαθρομετανάστες στις κυβερνήσεις. Θέλουν να σε έχουν υπόδουλο και σκλάβο να ζεις με μεροκάματα λαθρομετανάστη,μια ζωή κακομοίρης,φοβισμένος και κλεισμένος μέσα στο σπίτι σου,βλέποντας την ζωή να περνάει μέσα από τα χλιδάτα show στα κανάλια των κολλητών τους μεγαλοεργολάβων δημοσίων έργων.. Τώρα κατάλαβες αν είσαι φασίστας ή ρατσιστής?
 www.eglimatikotita.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: