BANNER

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

"ΑΣΤΕΙΟ ΠΟΣΟΝ"

Κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες προϊόντων μαϊμού

Τεράστια ποσότητα παράνομων εμπορευμάτων και ειδικότερα προϊόντων «μαϊμού», βρέθηκε σε δύο μεγάλες αποθήκες, που εντοπίστηκαν από την αστυνομία, τη δημοτική αστυνομία και τη νομαρχία στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του παραεμπορίου, στην οδό Σερβίων 6 στην Ακαδημία Πλάτωνος και στην οδό Μενάνδρου 4 στην Ομόνοια.

Το περασμένο δίμηνο πραγματοποιήθηκαν έρευνες στην οδό Κολωνού, στην οδό Δημαράκη, στην οδό Ορφέως, στην οδό Μενάνδρου και στην Ιερά Οδό και βρέθηκεμεγάλος αριθμός προϊόντων παρεμπορίου και ειδών απομίμησης. Η συνολική αξία των προϊόντων αυτών εκτιμάται ότι υπερβαίνει τα 30.000.000 ευρώ.


ΣΧΟΛΙΟ: 
ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ "ΜΙΚΡΟΠΟΣΑ" ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ. ΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΙ; 
ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ; 
ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΕΣΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΕΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΤΣΑΝΤΑ!!!!! ΜΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ; ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ;;;
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ, ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΑΙΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ  ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ . ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΛΑΘΡΑΙΑ. ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΜΠΟΡΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.  ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: