BANNER

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

"Στρατιωτικός νόμος" στο κέντρο

Απαγορεύεται η κυκλοφορία..η ΕΛ.ΑΣ έχει αποκλείσει τα πάντα

Παραλύει σήμερα το κέντρο της Αθήνας καθώς πραγματοποιούνται συλλαλητήρια στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και υπό τη σκιά της κρίσης και των νέων οικονομικών μέτρων. Η Αστυνομία έχει αποκλείσει ήδη τους δρόμους και πολλά σημεία προκαλώντας αντιδράσεις από το ΣΥΡΙΖΑ και κόμματα της Αριστεράς. Το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Δευτέρας από τα Προπύλαια. Την ίδια ώρα έχει δώσει ραντεβού η ΑΔΕΔΥ, η οποία πραγματοποιεί στάση εργασίας στην Αττική από τις 12.00 έως τις 15.00. Κλειστό για ένα 24ωρο το κέντρο της Αθήνας λόγω της επετείου των δύο ετών από τη δολοφονία.
Η κυκλοφορία θα διακοπεί από τις 10:00 έως τις 07:00 την Τρίτης, ενώ η στάση και η στάθμευση θα απαγορεύεται σε αρκετούς δρόμους από τις 06:00 έως τις 07:00 το πρωί της Τρίτης. 



Σχόλιο exo-frenon: Και όλες αυτές οι σαχλαμάρες για ποιό λόγο; Επειδή έγινε ένα τραγικό ατύχημα που το ονόμασαν δολοφονία οι αναρχικοί; Ευκαιρία για επεισόδια . Να κλέισουν πάλι τα εμπορικά στην Αθήνα. Ίσως και να καούν ορισμένα. Δεν πειράζει. Δεν έκαναν καμία διαδήλωση για τους χιλιάδες δολοφονημένους Έλληνες από τους αγαπητούς μας  μαύρους και σκούρους. Κάθε μέρα πεθαίνει και ένας τουλάχιστον από τους εγκληματίες αυτούς. Καμία εκδήλωση για την Ελλάδα που χάνεται. Μας έκαναν τον Γρηγορόπουλο ήρωα, χωρίς να έχει ο ίδιος καμία σχέση με τους αναρχικούς αλλά κυρίως χωρίς να έχει κάνει κάτι το ηρωικό. Σαν αυτόν κάθε μέρα πεθαίνει κοσμάκης από ατυχήματα, λάθη, εγκλήματα. Ευκαιρία λοιπόν για επεισόδια και μπάχαλο. Στο όνομα μιας αναρχίας που δεν βγήκε στην πλατεία εξαρχείων ούτε για καφέ, όταν ψηφίζονταν τα νομοσχέδια Πασόκ και τα μνημόνια κλπ. Πληρωμένοι διαδηλωτές τησ κακιάς συμφοράς. Μισθοφορικά ρεμάλια που προστατεύονται για να καίνε και πληρώνονται για να αντιδρούν τάχα, όταν τους το λένε οι πασόκοι εργοδότες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: