BANNER

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Επεισόδεια στην ΑΣΟΕΕ

Φοιτητές (όποιος θέλει το πιστεύει) με αλλοδαπούς μικροπωλητές επιτέθηκαν εναντίων της Δημ.Αστ. που έκανε επιχείρηση "σκούπα"

Πριν από λίγο άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Αθηναίων προσπάθησαν να κάνουν έλεγχο στους αφρικανούς λαθρομετανάστες που λυμαίνονται με το παραεμπόριο τους την οδό Πατησίων. Έξω ακριβώς από την ΑΣΟΕΕ οι αφρικανοί επιτέθηκαν με σιδερολοστούς στην Δημοτική Αστυνομία, έχοντας ως ορμητήριο τον χώρο του πανεπιστημίου. Λαθρομετανάστες μαζί με αναρχικούς και μέλη ακροαριστερών οργανώσεων ξυλοκόπησαν τους άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας, κατέστρεψαν διερχόμενα αυτοκίνητα, δυο μηχανές και ένα όχημα της
Δημοτικής Αστυνομίας ενώ επιτέθηκαν και κατέστρεψαν και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Λίγο αργότερα έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και τα επεισόδια γενικεύθηκαν με τους μαύρους και τους αναρχικούς να επιτίθενται και στην Αστυνομία.
Και όλα αυτά μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πρωτεύουσας μια ευρωπαϊκής χώρας. Ή μάλλον μιας πρώην ευρωπαϊκής χώρας καθώς φαίνεται πως η πατρίδα μας μετατρέπεται σε Νότιο Αφρική και Κονγκό με την αγαστή συνεργασία λαθρομεταναστών και αναρχικών, οι οποίοι ουσιαστικά είναι και οι ρυθμιστές πλέον της καθημερινής εικόνας της πόλης των Αθηνών.

πηγη:  Ελ.Κόσμος, eglimatikotita.

Μα βέβαια, έχουν δίκιο τα παιδιά και οι μαύροι. Δηλαδή δεν είναι όμορφη η εικόνα των πεζοδρομίων της Πατησίων γεμάτη με μαύρους λαθρέμπορους ; Σε τί μας πειράζει αυτό το θέαμα; Και αυτοί άλλωστε, άνθρωποι δεν είναι;  Πρέπει να εργαστούν τίμια για το ψωμί τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια: