BANNER

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ

Νέα επεισόδια στον Άγιο Διονύσιο, με φόντο τους μετανάστες, από Έλληνες αυτή τη φορά


 Επεισοδίων συνέχεια απόψε στον Άγιο Διονύσιο της Πάτρας. Είκοσι περίπου άτομα φορώντας κράνη είχαν αναρτήσει πανό που έγραφε "Πάτρα, πόλη Ελληνική" ως απάντηση προφανώς στα επεισόδια που εχουν προκληθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα ανάμεσα σε ομάδες μεταναστών.
Γύρω στις 9:20 το βράδυ μια ομάδα 100 περίπου επίσης Ελλήνων, άλλου χώρου (αριστερά) προσπάθησε να τους επιτεθεί. Λίγα μέτρα από τον χώρο της συμπλοκής, στο παρκινγκ του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, υπήρχε διμοιρία των ΜΑΤ, η οποία επενέβη άμεσα προκειμένου ν’ αποτραπούν τα χειρότερα. Το συμβάν έληξε σύντομα χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να υπάρξουν τραυματισμοί ή υλικές ζημιές σε σπίτια και καταστήματα. Επί τόπου μέχρι αυτή την ώρα βρίσκεται αστυνομική δύναμη περιφρουρώντας τον χώρο καθώς λίγα μέτρα πιο πέρα βρίσκονται μετανάστες.
www.thebest.gr


Σχόλιο exo-frenon: Βλεπετε οι αριστεροί δεν ανέχονται να βλέπουν οτιδήποτε το Ελληνικό. Αν δούν τη σημαία μας ή ένα απλό σύνθημα που παραπέμπει στην Ελλαδα εξαγριώνονται και τα σπάνε. Δεν υποστηρίζουν τους Έλληνες που πεθαίνουν αλλά τους λαθρομετανάστες που σκοτώνουν.  Οι κοπρίτες αυτοί πληρώνονται για να καταστρέψουν την Ελλάδα και δεν τους ενοχλέι κανείς γιατί πληρώνονται από το παρακράτος που συντηρεί και την κυβέρνηση την ίδια. Μόνο ο λάος μπορεί να τους απομονώσει και να τους εξαφανίσει. Κάντε το επιτέλους ρε Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: