BANNER

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

WikiLeaks: 1 στους 3 Βρετανούς μουσουλμάνους φοιτητές υποστηρίζει τις δολοφονίες για χάρη του Ισλάμ και το 40% θέλει το νόμο της Σαρία



«Ύψιστη προτεραιότητα» ήταν για τις ΗΠΑ η προσέγγιση της μουσουλμανικής κοινότητας της Μ. Βρετανίας.
Σημ. Κ.Ο.: Προσέξτε ότι πρόκειται για νεαρούς με ανώτερο επίπεδο εκπαίδευσης και θεωρητικά «ενσωματωμένους» στην δυτική κοινωνία. Η έρευνα έχει ενδιαφέρον καθώς ο βομβιστής της Στοκχόλμης είχε σπουδάσει σε Πανεπιστήμιο της Μ. Βρετανίας
Περίπου το ένα τρίτο των νέων Βρετανών μουσουλμάνων είναι υπέρ των δολοφονιών στο όνομα του Ισλάμ, σύμφωνα με έρευνα που αποκάλυψε η δημοσίευση των αρχείων Wikileaks.
Μια έρευνα που έγινε σε 600 μουσουλμάνους φοιτητές σε 30 Πανεπιστήμια σε όλη τη Βρετανία διαπίστωσε ότι το 32 τοις εκατό των μουσουλμάνων ερωτηθέντων πίστευαν ότι η δολοφονία στο όνομα της θρησκείας είναι δικαιολογημένη.
Ένα αμερικάνικο διπλωματικό έγγραφο από τον Ιανουάριο 2009 ανέφερε μια δημοσκόπηση από το Κέντρο για την Κοινωνική Συνοχή, όπου λέει ότι 54 τοις εκατό θέλει ένα κόμμα μουσουλμανικό για να αντιπροσωπεύσει την κοσμοθεωρία τους στο Κοινοβούλιο και το 40 τοις εκατό θέλουν οι μουσουλμάνοι στη Βρετανία να είναι κάτω από νόμο της Σαρία.
..............................................................................
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

VATOLAKKIOTIS είπε...

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ