BANNER

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Σύσκεψη περί ανέμων και υδάτων. Χωρίς σχέδιο και χωρίς σκοπό.

Σύσκεψη την Πέμπτη για τα ζητήματα των παράνομων μεταναστών στην Πάτρα

Τα επεισόδια, στα μέσα Δεκεμβρίου, τερματίστηκαν έπειτα από επέμβαση των ΜΑΤ (φωτ. αρχείου)
(Τα επεισόδια, στα μέσα Δεκεμβρίου, τερματίστηκαν έπειτα από επέμβαση των ΜΑΤ)

Σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με αφορμή τα πρόσφατα σοβαρά επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών στη Πάτρα, πραγματοποιείται σήμερα, Πέμπτη, υπό την προεδρία του υπουργού Χρήστου Παπουτσή.

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν ο νέος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και ο νέος Δήμαρχος Πάτρας Γιάννης Δημαράς.

Τις προηγούμενες ημέρες στην αχαϊκή πρωτεύουσα βρέθηκε ο γγ Ασφάλειας - Ναυσιπλοϊας Αθανάσιος Χριστόπουλος ο οποίος συμμετείχε σε σύσκεψη αρμοδίων φορέων.

Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Δεκεμβρίου δρόμοι της Πάτρας μετατράπηκαν σε πεδία μάχης όταν ξέσπασαν εκτεταμένες συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών. Τα επεισόδια τερματίστηκαν έπειτα από επέμβαση των ΜΑΤ που έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων.

Την Τετάρτη, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε νέο επεισόδιο στο λιμάνι της Πάτρας μεταξύ λιμενικών και παράνομων μεταναστών.

Περίπου 150 Αφγανοί επιχείρησαν να εισβάλουν στην προβλήτα του Αγ.Νικολάου προκειμένου να επιβιβαστούν σε πλοίο με προορισμό λιμάνι της Ιταλίας.

Οι λιμενικοί προσπάθησαν να τους εμποδίσουν, με αποτέλεσμα να σημειωθεί συμπλοκή. Σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιήθηκαν δύο προσαγωγές.
Από: Newsroom ΔΟΛ

Σχόλιο: Αφού δεν έχουν σκοπό να στείλουν στις χώρες τους αυτούς τους εγκληματίες που μας έχουν καταντήσει σαν το μπαγκλαντές και το πακιστάν, για ποιό λόγο συσκέπτονται; Μήπως θα έπρεπε να συμμετέχει στη σύσκεψη - παρωδία και ο χαζούλιακας, που έχει συμπεριληφθεί ανάμεσα στους μεγαλύτερους "στοχαστές" !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: