BANNER

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Καλά του έκαναν



Η γραμματεία Πάτρας του ΠΑΜΕ καταγγέλλει την απόλυση του Γιώργου Κοζία. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
"Η γραμματεία Πάτρας του ΠΑΜΕ καταγγέλλει την παράνομη και εκδικητική απόλυση του συνδικαλιστή Γ. Κοζία από την εργοδοσία της εφημερίδας “ΑΛΛΑΓΗ”, γιατί διεκδίκησε τα δεδουλευμένα του. Ο Γ. Κοζίας είναι μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Τύπου Χάρτου και της Διοίκησης του Σωματείου Τύπου και Γραφικών Τεχνών Νομού Αχαΐας.
Η εργοδοσία της “ΑΛΛΑΓΗΣ”, ενθαρρυμένη  από την αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, τη στάση προδοτικής πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ και του “Εργατικού” Κέντρου Πάτρας και όλου του αντιδραστικού μπλοκ που τους στηρίζει, επιτίθεται στη συνδικαλιστική δράση, καταπατώντας δικαιώματα των εργαζομένων.
Δεν πρόκειται να σταματήσουν  πουθενά, αν εμείς  δεν τους σταματήσουμε. Η γραμματεία Πάτρας του ΠΑΜΕ καλεί  τους εργαζόμενους και  τα σωματεία της πόλης  μας να δείξουν  την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στον συνάδελφο. Ζητάμε την άμεση επαναπρόσληψη του Γ. Κοζία".

Σχόλιο: Πολύ καλά του έκανε ο εργοδότης του. Καμία μικρή επιχείρηση δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της σήμερα, αν δεν βοηθήσουν και οι εγαζόμενοι. Πώς να κάνεις την δουλειά σου, αν έχεις στους εγαζομένους της επιχείρησής σου έστω και ένα από αυτά τα ρεμάλια του ΚΚΕ ή του Πάμε να σε πρήζουν με τα δικαιώματά τους. Λές και έχουν μόνο διακιώματα. Νομίζουν οτι δεν έχουν καμία υποχρέωση και δεν σέβονται τίποτα. Απλύστε τους όλους, όσοι έχετε τέτοια στοιχεία στις επιχειρήσεισ σας γιατί θα σας κάνουν να κλέισετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: