BANNER

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Μεγάλο κόλπο για να βολευτούν στο Δημόσιο, «πράσινα» στελέχη καταγγέλλει ο Ν. Νικολόπουλος


ΑΝ  ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ  ΔΙΑΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑ  ΠΕΡΠΑΤΑ… 
Παρασκευή συζήτηση στο Patras Palace και αποτίμηση εκλογικού αποτελέσματος.
Βόλεμα  «πράσινων» φίλων και στελεχών του  ΠΑΣΟΚ σε Υπηρεσίες της Εκπαίδευσης  με το καινούριο κόλπο της μοριοδότησης…της προσωπικότητας του ενδιαφερόμενου, καταγγέλλει ο Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Ι. Νικολόπουλος, με αφορμή και δημοσιεύματα για την κατάργηση της πολυσυζητημένης συνέντευξης για πρόσληψη στο Δημόσιο.
 Ο  κ. Νικολόπουλος, καταγγέλλει ότι την μοριοδότηση με το νέο σύστημα, απέσπασαν γνωστοί και «παραδοσιακοί» φίλοι και στελέχη της ΠΑΣΚΕ, σε βάρος των άλλων προσόντων.
«Ποιες  είναι τελικά οι πιο αξιοκρατικές επιλογές στελεχών της εκπαίδευσης μετά την αφαίρεση της πολυσυζητημένης συνέντευξης παρά το ότι διεθνώς, αποτελεί κύριο κριτήριο, είστε στον ιδιωτικό, είτε στον δημόσιο τομέα; Η Κυβέρνηση, υιοθετώντας την «προσωπικότητα»-γενική συγκρότηση με 15 μονάδες για να αντικατασταθεί η… αμφισβητούμενη «κομματική» και «κυνηγημένη» συνέντευξη, γεννά εύλογες απορίες και ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα της μοριοδότησης με 15 μονάδες, όταν στο διδακτορικό δίπλωμα δίδονται έξι μονάδες, ενώ στον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, μόνον τέσσερις μονάδες», δήλωσε ο κ. Νικολόπουλος, ο οποίος κατέθεσε Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς την Υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου.
Ο κ. Νικολόπουλος καλεί την Υπουργό να παρουσιάσει  τα αποτελέσματα με το νέο σύστημα  και να καταθέσει...........
από   apneagr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: