BANNER

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ




«Ο πιο αντιπαραγωγικός κλάδος του ελληνικού λαού είναι οι στρατιωτικοί και τα Σώματα Ασφαλείας». Αυτή την απαράδεκτη εθνικά, κοινωνικά και ηθικά δήλωση, έκανε ο μονίμως ασχημονών τώρα τελευταία, ο υπουργός Εξωτερικών των Ιμίων, αυτός που παρέδωσε τον Αμπντουλάχ Οτσαλάν στους δήμιούς του, Θεόδωρος Πάγκαλος. Ο πρώην κομμουνιστής και εκπρόσωπος της εν Ελλάδι παρασιτικής οικογενειοκρατίας, αντί να τα βάλει με τους αντιπαραγωγικούς «πρασινοφρουρούς» με τους οποίους γέμισε το Δημόσιο το κόμμα του, στρέφεται κατά όσων ξεροσταλιάζουν στα σύνορα ή κινούνται στις τρικυμισμένες θάλασσες, προστατεύοντας την εθνική μας επικράτεια, ή με όσους παίζουν κάθε μέρα τη ζωή τους κορώνα-γράμματα, αντιμέτωποι με τους εκπροσώπους του πολυπολιτισμού και την παρακρατική αλητεία της άκρας αριστεράς.
Φυσικά, ο Πάγκαλος δεν έχει προβλήματα. Όλοι μαζί τα φάγαμε, μας είπε, φτύνοντας κατάμουτρα το λαό και τους μεροκαματιάρηδες, ενώ τώρα φροντίζει να εκλέξει δήμαρχο και τη γυναίκα του. Το βόλεμα, βόλεμα...


Σχόλιο; Δηλαδή ο στρατός τί θα έπρεπε να παράγει;;;;;Σε άλλες χώρες παράγει κάτι ο στρατός;;;
Διώξτε με την ψήφο σας αυτά τα ρεμάλια από την εξουσία. Επιτέλους ξυπνήστε Έλληνες. Σας προσβάλλουν όλοι αυτοί και έχουν καταντήσει την χώρα μας ένα απέραντο μαύρο και βρωμερό σκουπιδότοπο.Τιμωρήστε τους με το να τους καταδικάσετε στην αφάνεια και τον εξευτελισμό, που τους αξίζει. Πρόδωσαν την Ελλάδα και τους Έλληνες και δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: