BANNER

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Μπράβο στην πρωτοβουλία του Μητροπολίτη κ.κ.Αμβροσίου



Η  Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη κ.κ.Αμβροσίου, εγκαινιάζει το θεσμό της «ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ», με στόχο την ενημέρωση, και την υποστήριξη των γονέων και της οικογένειας, την μελέτη των σχέσεων των δύο συζύγων μέσα στο γάμο, την ανατροφή και σωστή ανάπτυξη των παιδιών.Μέσα από το διάλογο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, να εκφράσουν τον προβληματισμό, τις απορίες και τις αντιρρήσεις τους, να ενημερωθούν και να συζητήσουν με ειδικούς και έμπειρους επιστήμονες για επίκαιρα ψυχοκοινωνικά-ιατρικά θέματα, να δεχθούν ψυχολογική υποστήριξη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τα παιδιά τους και να επανεξετάσουν τη στάση τους ως γονείς.
Για το σκοπό αυτό έχει προγραμματιστεί, σε τακτά χρονικά διαστήματα μια σειρά ενημερωτικών συναντήσεων με θεολόγους, ψυχολόγους, εκπαιδευτικούς, κοινωνικούς λειτουργούς, νομικούς με θέματα που αφορούν στην αναπτυξιακή πορεία και διαπαιδαγώγηση των παιδιών, την ψυχοσωματική υγεία και υγιεινή, τη δομή και τη λειτουργία της οικογένειας, τους συναισθηματικούς δεσμούς των μελών της ευελπιστώντας στην ενδυνάμωση του εν πολλοίς ταλανιζόμενου θεσμού της οικογένειας. Η Ιερά μας Μητρόπολη απευθύνει ανοικτή πρόσκληση, σε όλους τους γονείς να γίνουν μέλη της σχολής γονέων.
Οι συναντήσεις θα γίνονται στο Κέντρο Νεότητας «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», οδός Πολυχρονιάδου 8 ,άνωθεων του παλαιού Ταχυδρομείουστο Αίγιο και ώρα 18.30 μ.μ.

  Σχόλιο: Θερμά συγχαρητήρια στην Μητρόπολη και τον Μητροπολίτη. Επιτέλους να δούμε και την σωστή πλευρά της εκκλησίας και να την προβάλουμε. Γιατί δυστυχώς το έργο της ενημέρωσης, και την υποστήριξης  των γονέων και της οικογένειας μέχρι σήμερα το είχαν αναλάβει κατι εκποπές μεσημεριανές και κάτι ψυχανώμαλες κότες της τηλεόρασης, από τις οποίες ουδεμία έχει σωστή οικογέννεια και όλες έχουν χωρίσει και ξαναπαντρευτεί από δέκα φορές η κάθε μία,  τύπου Τατιάνας και Δρούζα  μαζί με τη στρατιά αυτών των  ψυχοπαθών "ψυχολόγων" και είχαν κάνει πάρα πολύ μεγάλη ζημιά στην ελληνική οικογέννεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: