BANNER

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Σάλος με τις μουσουλμανικές προσευχές σε νηπιαγωγείο

Σάλος με την αποκάλυψη του ΕΚ για τις μουσουλμανικές προσευχές σε νηπιαγωγείο

2611110-nhpiagwgeia1Αίσθηση σε ολόκληρη την Ελλάδα, έκανε η αποκάλυψη του προηγούμενου φύλλου του "ΕΚ" για το νηπιαγωγείο του κέντρου των Αθηνών, στο οποίο τα νήπια όχι μόνο έμαθαν για το μπαϊράμι, αλλά και εν είδη "παιγνίου" μιμούμενα τα μουσουλμανάκια συμμετείχαν στην προσευχή για το ... μπαϊράμι.
Ιδιαίτερα στο διαδίκτυο, η είδηση αναπαράχθηκε σε εκατοντάδες ιστοσελίδες - οι περισσότερες από τις οποίες ανέφεραν την πηγή, σε αντίθεση με κάποιους μεγαλοδημοσιογράφους που πρόβαλλαν το θέμα ως δικό τους - και πολλοί συμπατριώτες μας έμαθαν το τι ακριβώς συνέβη. Αν θέλετε κατά κάποιο τρόπο ως μια προεπισκόπηση του τι μέλλει γεννέσθαι στα ελληνικά σχολεία ολόκληρης της επικράτειας στο εγγύς μέλλον, όταν προχωρήσουν οι διάφορες ρυθμίσεις των Καμίνη, Μπουτάρη και Παπανδρέου.
Το θέμα ήλθε και στην Βουλή, με επίκαιρη ερώτηση βουλευτή του ΛΑΟΣ και αναμένουμε την απάντηση της Διαμαντοπούλου. Φυσικά είμαστε βέβαιοι ότι αυτή θα προσφύγει σε "γενικολογίες" και θα κατηγορήσει όλους εμάς που το αναφέραμε ως "ρατσιστές", "ξενόφοβους" και "μισαλλόδοξους".
Φυσικά οι αντιδράσεις ιδιαίτερα από γονείς μικρών παιδιών ήταν οργίλες και πολλοί ήλθαν σε επαφή με την εφημερίδα μας, για να μας πουν ότι εάν κάτι τέτοιο συνέβαινε στο σχολείο των παιδιών τους θα αντιδρούσαν πολύ πιο έντονα, από το να καταγγείλουν το γεγονός. Αυτό όμως που χρειάζεται δεν είναι σποραδικές και μεμονωμένες αντιδράσεις, αλλά ένα κύμα διαμαρτυρίας και διατράνωσης της αποφασιστικότητας των Ελλήνων να αντισταθούν στην ισλαμοποίηση της χώρας μας. Γιατί αν σήμερα που ένα τέτοιο γεγονός έλαβε χώρα για πρώτη φορά, δεν αντιδράσουμε, σύντομα το φαινόμενο θα είναι τόσο συχνό, που δεν θα "αξίζει" ή μάλλον δεν θα έχουμε χώρο για να γράψουμε γι' αυτό. Αν οι αντιδράσεις στο πρώτο αυτό περιστατικό είναι "ήπιες" τότε πολύ σύντομα παρόμοια θα συμβαίνουν σε ολόκληρη την Ελλάδα.
 www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: