BANNER

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ....

 
      Την αγορά της Τρίπολης επισκέφθηκε το μεσημέρι αυτό το τρελό αγόρι ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Αρκαδία.
      Αναφερόμενος στην κρίση και την κατάσταση στην οικονομία και την αγορά, ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε: "Υπάρχει κόσμος που δικαίως παραπονείται ότι υπάρχει πρόβλημα όχι μόνο με την ίδια τη δουλειά, όχι μόνο με την έλλειψη κατανάλωσης που γίνεται μέσα από αυτή τη φοροκαταιγίδα που μας επεφύλασσε το ΠΑΣΟΚ.
       Κάποτε έλεγε λεφτά υπάρχουν και σήμερα δεν τα βρίσκει και πάει να τα πάρει από εκείνους που δεν έχουν κι εκεί είναι το πρόβλημα".
      Ο κ. Σαμαράς σημείωσε ότι υπάρχει ωστόσο "και άλλο ζήτημα, το ότι δεν έχουμε ασχοληθεί όσο πρέπει κι εδώ υπάρχει ευθύνη και της δικιάς μου της παράταξης, με το θέμα του παραεμπορίου".
Δηλαδή, εξήγησε, "το γεγονός ότι έξω από τα καταστήματα υπάρχουν οι παράνομοι και συνήθως το ΣΔΟΕ κυνηγάει μέσα τους νόμιμους κι αφήνει απέξω τους παράνομους να ασελγούν σε βάρος της αγοράς, για αυτό κι εμείς έχουμε κηρύξει πόλεμο στο παραεμπόριο και θα τον συνεχίσουμε μέχρι τέλους".


Σχόλιο: Καλά που ξύπνησε και ο Σαμαράς. Δίκιο έχει. Τώρα καταλάβαμε πια οτι δεν αντέχει άλλο η Ελληνική αγορά και η Ελληνική οικονομία το παρεμπόριο και την ανεξέλεγκτη διακίνηση λαθραίων. Και ασφαλώς ο κ. Σαμαράς θα λάβει αποφάσεις πολύ ριζοσπαστικές και θα αποφασίσει μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με τους "δικούς" του Δημάρχους και Περιφερειάρχες, να προωθήσει αυτά τα μέτρα. Πρέπει λέει να διωχθεί το παρεμπόριο. Πώς; Με τον Κακλαμάνη  Δήμαρχο Αθηναίων; Με  Βαλλιανάτο, Ψινάκη, Κικίλια; Αυτοί θα φροντίσουν με κάθε μέσο και τρόπο, όπως δηλώνουν άλλωστε απροκάλυπτα, για τον πλήρη εξισλαμισμό της Αθήνας και θα κάνουν τα πάντα όχι για να φύγουν, αλλά για να μας έρθουν και άλλοι από αυτή τη μαυρίλα, μέχρι και πάγκους είναι ικανόι να τους προμηθεύσουν για να μην κουράζονται τα παιδιά με τα σεντόνια. Σε ποιούς τα πουλάτε ρε άθλιοι αυτά. Ξέρετε τι μαύρισμα θα πάρετε από τον Ελληνικό λαό; (ελπίζω)

Δεν υπάρχουν σχόλια: