BANNER

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Πήρε τα..........(μην πώ)

Με όσα δήλωνε και έλεγε όλες τις τελευταίες μέρες πήρε αυτό που της άξιζε.
ΕΊΠΕ:  Για πρώτη φορά στην ιστορία η τουρκική μειονότητα λαμβάνει μέρος στις εκλογές με δικό της συνδυασμό για τη δημαρχία της Κομοτηνής», δηλώνει στη Son Dakika η Σιμπέλ Μουσταφάογλου και προσθέτει ότι δημιουργήθηκε ανεξάρτητο μειονοτικό ψηφοδέλτιο καθώς «διαπιστώσαμε ότι δεν εφαρμόσθηκε μέσα στα όρια του δήμου Κομοτηνής πραγματική ισότητα».

«Οι διαφορές μεταξύ των ελληνικών και τουρκικών χωριών μεγαλώνουν και ακόμη ότι οι τουρκικές γειτονιές έχουν μείνει πενήντα χρόνια πίσω σε σχέση με τις γειτονικές ελληνικές γειτονιές», τονίζει η Σιμπέλ Μουσταφάογλου και σημειώνει πως «οι αδικίες σε βάρος των Τούρκων αυξάνονται.

Η Μουσταφάογλου θέτει ως στόχο «τη συσπείρωση της δυναμικής του 38% σε ένα ψηφοδέλτιο και όλοι οι Τούρκοι να δώσουν την ψήφο τους στο συνδυασμό».

«Θέλαμε αυτή τη φορά να συμμετάσχουν όλοι οι Τούρκοι υποψήφιοι σε αυτή τη λίστα, επιθυμούσαμε να μην υπάρχει κανείς τούρκος υποψήφιος σε άλλο ελληνικό ψηφοδέλτιο. Αν δεν μπορέσαμε να το επιτύχουμε σε αυτές τις εκλογές, σημειώσαμε όμως ένα πρώτο βήμα», τονίζει και εκφράζει την επιθυμία της «όλες οι ψήφοι των Τούρκων να διοχετευθούν στο συνδυασμό της».

Πήρε λοιπόν αυτό που έπρεπε να πάρει...περίπου 1120 ψήφους..και πολλοί της ήταν.
www.eglimatikotita.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: