BANNER

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Αισχρή προπαγάνδα, όπως πάντα...

"Ολοκληρώθηκαν οι προσευχές της μουσουλμανικής κοινότητας που ζει στη χώρα μας για τον εορτασμό του Κουρμάν Μπαϊράμι, μιας από τις μεγαλύτερες γιορτές των μουσουλμάνων. Οι πιστοί που ζουν στη χώρα μας συγκεντρώθηκαν σε έντεκα σημεία της Αττικής προκειμένου να προσευχηθούν καθώς δεν έχουν δικό τους χώρο λατρείας. Ένταση δημιουργήθηκε προς στιγμήν όταν δυνάμεις των ΜΑΤ απώθησαν συγκεντρωμένα μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» κοντά στην πλατεία Αττικής.
Η συγκέντρωση των μουσουλμάνων στα Προπύλαια για τον εορτασμό της πρώτης ημέρας του Μπαϊράμ έγινε με πρωτοβουλία της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας.
Οι λατρευτικές εκδηλώσεις και η προσευχή των πιστών  ξεκινήσε στις  7:30 το πρωί  και σύμφωνα με την αστυνομία στα Προπύλαια συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 250 άτομα, ενώ αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Πλατεία Αττικής και σε  πολλά ακόμη σημεία της Αττικής. 
Τις εκδηλώσεις περιφρουρούσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την αποφυγή επεισοδίων από άτομα και ομάδες που αντιδρούν στη δημόσια εκδήλωση θρησκευτικής λατρείας των μουσουλμάνων.
Μικρής έκτασης και μεμονομένα επεισόδια σημειώθηκαν στην Πλατεία Αττικής όταν κάποιος πέταξε προς τους μουσουλμάνους που προσεύχονταν αυγό, ενώ κάποιοι έβαλαν μουσική στη διαπασών.
Είναι η τρίτη φορά που πραγματοποιείται η προσευχή σε ανοιχτό δημόσιο χώρο. Είχε προηγηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο και την πλατεία Κοτζιά, καθώς όπως είναι γνωστό οι μουσουλμάνοι στην Αθήνα δεν διαθέτουν δικό τους επίσημο χώρο λατρείας."
   Ελευθεροτυπία  
Σχόλιο:  Προσέξτε τα σημεία (με μεγάλα γράμματα) που προσπαθεί η ψευτοεφημερίδα να τονίσει για να επηρεάσει τον όχλο και τους αγράμματους που την διαβάζουν. Γνωστό όργανο του Πασόκ και των εκάστοτε ανθελλήνων, που σκοπό έχει να εξυπηρετεί τις πολιτικές τους, με αποτέλεσμα να απολαμβάνει οικονομικά οφέλη και πολιτική επιρροή για τους εκδότες της. Πάψτε Ελληνες να τους ακούτε και να τους διαβάζετε. Τώρα θα μας πουν οτι  πραγματικά δεν μπορεί οι μουσουλμάνοι να προσεύχονται στους δρόμους και να μας ενοχλούν. Άρα καλώς γίνεται το τζαμί με δική μας χρηματοδότηση. Να έχουν και κάπου να πάνε να προσευχηθούν αυτοί οι άνθρωποι βρε αδερφέ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: