BANNER

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Τα ευτράπελα των εκλογών

Αναστάτωση προκλήθηκε έξω από το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Πηνειού Αλέξη Καστρινού στη Γαστούνη όταν ένα ημιφορτηγό χτύπησε μια κοπέλα που βρισκόταν εκεί.
Η κοπέλα, τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρεται στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης.
Ο ρομά οδηγός του οχήματος ,σε κατάσταση μέθης διέφυγε πεζή καταδιωκόμενος από το πλήθος. Άλλος τσιγγάνος που πήγε αργότερα να πάρει το
αυτοκίνητο συνελήφθη από αστυνομικούς.
* Στην Αλφειούσα... εκλογικό τμήμα, τα ξημερώματα της Κυριακής,έπεσε “θύμα” διαρρηκτών που έβγαλαν βόλτα την κάλπη…
Κάποιοι είχαν όρεξη για καλαμπούρια με τις εκλογές.
Έτσι σκέφτηκαν να διαρρήξουν το Δημοτικό Σχολείο Αλφειούσας, όπου συστεγάζονται τα Εκλογικά Τμήματα 339 και 340 του «Καλλικρατικού» Δήμου Πύργου.
Παραβίασαν την κεντρική κλειδαριά και έφτασαν στην αίθουσα που βρίσκεται το Εκλογικό Τμήμα 339 στο ισόγειο του σχολείου και πήραν την κάλπη.
Που την πήγαν…;
Όχι πολύ μακριά, αλλά μέχρι τον πρώτο όροφο του κτιρίου… για να πάρει αέρα!
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία οι δράστες δεν αφαίρεσαν τίποτε άλλο και δεν δημιούργησαν κανένα άλλο πρόβλημα στην εκλογική διαδικασία.
Ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κ. Βαρώτσος, ήταν αυτός που αντιλήφθηκε την διάρρηξη και τη μετακίνηση της κάλπης και ενημέρωσε τις Αρχές στις 6.30 το πρωί.
* Σε χωριό της Ηλείας δεν υπήρχε μέλος εφορευτικής επιτροπής.
Η μητέρα μίας γυναίκας που είχε οριστεί ως μέλος πήγε με την δεύτερη κόρη της (η οποία φορούσε νυχτικό) για να δώσει δικαιολογητικό για την απουσία της.
Ο αστυνομικός θέλησε να κρατήσει τη μητέρα προς αντικατάσταση της κόρης, εκείνη δήλωσε άρρωστη και τελικά κράτησε την δεύτερη κόρη… με το νυχτικό!
* Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Γιώργος Παπαναστασίου τράκαρε με το αυτοκίνητό του, λίγο πριν μεταβεί στην κάλπη στο Αγρίνιο.
Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Από.. http://i-diadromi.blogspot.com

Το είδαμε στο: http://anemo-milos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: