BANNER

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ιδού το δίλημμα...

Ξανθά οπίσθια ή μαντήλες


Με δύο φωτογραφίες θέτει στους Ελβετούς το δίλημμα, το Λαϊκό Κόμμα της χώρας, σε δημοψήφισμα για τους μετανάστες
Στη μία ξανθά κορίτσια στη λίμνη της Γενεύης, στην άλλη μεσήλικες Αλβανίδες ή Βόσνιες μέσα σε βρώμικα νερά με τα ρούχα και τα μαντήλια στο κεφάλι. Δείτε τις φωτογραφίες

Γυμνά εμφανίστηκαν νεαρά μοντέλα στην λίμνη της Ζυρίχης στην Ελβετία στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας ενός δεξιού πολιτικού κόμματος στην Ελβετία. Η παραγωγή αυτής της προκλητικής εκστρατείας με τις γυμνές κοπέλες δημιουργήθηκε για να δείξει την αντίθεσή τους  απέναντι στους μουσουλμάνους. Για να το πετύχουν αυτό προβάλουν τις νεαρές ξανθές Ελβετίδες στα καθαρά νερά της λίμνης της Γενεύης, με μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζονται μουσουλμάνες - πιθανόν στην Αλβανία- να κολυμπούν φορώντας μαντίλες στο βρόμικο νερό μιας θάλασσας.

 
Η εκστρατεία έχει ως στόχο να προειδοποιήσει την Ελβετούς το τι  θα μπορούσε να συμβεί στη χώρα, εφόσον επιτραπεί μεγαλύτερη μετανάστευση. Η εκστρατεία γίνεται σε μια περίοδο που οι Ελβετοί ετοιμάζονται να ψηφίσουν ένα νόμο σύμφωνα με τον οποίο όσοι  μετανάστες διαπράττουν σοβαρά εγκλήματα πρέπει να απελαύνονται αυτομάτως. Η διαδικτυακή καμπάνια παρήχθη από  το Λαϊκο Κόμμα της  Ελβετίας  SVP, το μεγαλύτερο στο κοινοβούλιο και συνάμα  τη μεγαλύτερη πολιτική δύναμη της χώρας.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: